ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Κ. Θ ΛΕΡΟΥ

by LerosReport

Σχετικά με τις νέες ασυνάρτητες ανακοινώσεις του εκπροσώπου των Εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κ.Θ. ΛΕΡΟΥ, ο Δήμαρχος Λέρουπροέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Όπως είναι γνωστό, από τις αρχές του 2020, διανύουμε μια δύσκολη υγειονομική περίοδο κατά την οποία έχουμε προτάξει όλες μας τις δυνάμεις, απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις της εποχής, πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον της Λέρου και χωρίς καμία κομματική ταμπέλα.
Ως Δήμαρχος Λέρου θα δίνω πάντοτε τις απαντήσεις που πρέπει σε όλους αυτούς που έχουν  ως ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ τους προβολή ειςβάρος των υπολοίπων, χρησιμοποιώντας, λάσπη, ψέματα και προπάντων μη ηθικούς κανόνες.
Όσον αφορά τον εκπρόσωπο των εργαζομένων κ. Τσαχουργιανίδη, είναι γνωστή και η ιστορία – φιάσκο με το νοσοκομείο της Κω, όπως είναι επίσης γνωστό ότι ανήκει σε εκείνους τους «ΣΩΤΗΡΕΣ» της Λέρου, οιοποίοι δυστυχώς δεν κάνουν τίποτα άλλο, εκτός από την προσωπική τους προβολή.
Προφανώς πιστεύει ότι το έργο που παράγει με την τριπλή αλληλοσυγκρουόμενη ιδιότητα που έχει, δηλαδή αυτή του Εκπροσώπου των εργαζομένων, του Διευθυντή του ΚΘΛ, καθώς και του προέδρου της Τ.Ο Ν.Δ., είναι να αναρτά δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσηςεναντίον του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής Λέρου.
Τέλος, μαθήματα περί ηθικής, «καθαρών ψυχών» και λοιπών αστεϊσμών που αναφέρει, καλό θα ήταν να τα κάνει στον εαυτό του και μάλιστα με τη διαδικασία των ταχύρρυθμων μαθημάτων, καθότι είναι γνωστό τόσο στηνΔημοτική Αρχή όσο και στην πλειοψηφία των κατοίκων της Λέρου, ότι τα χρειάζεται».

Σχετικά Άρθρα