ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΛΕΡΟΥ : ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΙΑΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ

by LerosReport

Ξεκινάει την προσεχή Πέμπτη 03 Δεκεμβρίου η Διαδικτυακή Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου.

Στη Συνάντηση συμμετέχουν 24 θεατρικές ομάδες από το Αιγαίο καθώς και ομάδες από το Ιόνιο και την Κύπρο, παρουσιάζοντας 28 βιντεοσκοπημένες θεατρικές παραστάσεις και άλλες καλλιτεχνικές προτάσεις σχετικές με το θέατρο.

Η Θεατρική Ομάδα Λέρου την ΠΕΜΠΤΗ 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020 και ώρα 20:00 συμμετέχει με το έργο «ΑΛΚΗΣΤΗ, ο αιώνιος θάνατος της ανάστασης» του Σπύρου Συρόπουλουπου είχε παρουσιαστεί τον Οκτώβριο του 2019 στο θεατράκι της Θ.Ο.Λ.

Η Διαδικτυακή Συνάντηση ενώνει Λήμνο, Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Ρόδο, Κω, Πάτμο, Λέρο, Σύρο, Μήλο, Πάρο, Άνδρο, Μύκονο και Τήνο, με την Κέρκυρα και την Κύπρο, σε ένα θεατρικό αντάμωμα 11 ημερών.

Παράλληλα στα πλαίσια της Συνάντησης θα γίνουν  δύο θεατρικά σεμινάρια, συζητήσεις και θα προβληθούν τρία ντοκιμαντέρ σχετικά με τις δραστηριότητες των ερασιτεχνών του Αιγαίου.

Η Διαδικτυακή χρηματοδοτείται από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής πολιτικής, θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, ενώ μπορεί ο καθένας να την παρακολουθήσει δωρεάν μέσα από την ιστοσελίδα της Συνάντησης  diadiktiaki-aegeantheatre.gr

Σχετικά Άρθρα