Εκλογές Ανάδειξης Αιρετού Εκπροσώπου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κ.Θ-Γ.Ν.-Κ.Υ. Λέρου.

by LerosReport

Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι,

την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021, από τις 08:00 έως και τις 17:00, στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Νοσοκομείου μας, θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετού εκπροσώπου μας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου μας.

Οι εκλογές αυτές, ΔΕΝ είναι μία απλή εθιμοτυπική διαδικασία. Αντιθέτως είναι μία θεσμική κατάκτηση και αποτελεί την ΔΥΝΑΜΗ σου, την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ σου, στο να είσαι εσύ αυτή/αυτός που θα επιλέξει τις δυνάμεις και τα πρόσωπα εκείνα που θα υπηρετούν απρόσκοπτα τα δικαιώματα των εργαζομένων με Τόλμη, Αποφασιστικότητα, Διαφάνεια και Αντικειμενικότητα.

Απευθύνομαι σε όλους γιατί πιστεύω στην συνένωση όλων των δυνάμεων στο χώρο μας, χωρίς αποκλεισμούς με μοναδικό σκοπό την αντιμετώπιση των προβλημάτων, τα οποία καλώς ή κακώς δεν έχουν χρώματα και ιδεολογίες.

Την τελευταία διετία σας αντιμετώπισα όλους τους συναδέλφους με ισότητα έχοντας μοναδικό στόχο την υπεράσπισης σας.

Πάντοτε παρών σε όλα τα καίρια προβλήματα, με ρεαλιστικές προτάσεις και όχι θεωρητικές προσεγγίσεις, για το παρόν και το μέλλον του Νοσοκομείου μας. Αγαπητή/τε Συνάδελφε το ΑΥΡΙΟ δεν είναι μακριά και επιβάλλεται να στηρίξεις τον θεσμό αυτόν με την παρουσία και την ψήφο σου.

Στο νησί μας και πρωτίστως στην δουλειά μας με γνωρίζετε όλοι σας.

Ξέρετε πολύ καλά πως ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ σε αυτούς που καιροσκοπικά σε θυμούνται, που κάνουν πολιτική με λόγια και ΟΧΙ με πράξεις.

Ξέρετε πως ΔΕΝ είμαι “βολεμένος” στη θέση μου και κρυμμένος πίσω από ένα γραφείο.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ είμαι αυτός που το γραφείο του, το τηλέφωνο του είναι πάντα διαθέσιμο όλο το 24ωρο, προκειμένου να ακούσω και να εξυπηρετήσω το ΔΙΚΑΙΟ και το ΝΟΜΙΜΟ χωρίς να σας ξεχωρίζω κανέναν με βάση ιδεολογίες, κομματικές επιλογές, φύλα ή οτιδήποτε άλλο.

Συναδέλφισσα και Συνάδελφε, έχω το θάρρος και την αμεσότητα να ζητήσω εκ νέου την ΨΗΦΟ σου γνωρίζοντας πως θα σε υπερασπίζομαι με συνέπεια, μαχητικότητα, υπευθυνότητα και αγωνιστικότητα.

Αντιμετωπίζουμε ΜΑΖΙ τις ίδιες καταστάσεις και τα ίδια προβλήματα στο χώρο εργασίας μας και ξέρετε όλοι, ένας – ένας, ότι ΔΕΝ υπόσχομαι ΑΛΛΑ κάνω πράξεις… κι αυτό είναι που με κάνει να σε κοιτάζω ΠΑΝΤΑ στα μάτια και να λέω ΜΟΝΟ αλήθειες.

ΤΣΑΧΟΥΡΓΙΑΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Υποψήφιος για την Ανάδειξη Αιρετού Εκπροσώπου στο Δ.Σ. του Κ.Θ.-Γ.Ν.-Κ.Υ. Λέρου.

Σχετικά Άρθρα