Κακοκαιρία Eva- Κως: Πλημμύρες δρόμων-καταστημάτων, βραχυκυκλώματα από τους κεραυνούς και πρόβλημα προσγείωσης πτήσης για Κω

by LerosReport

Κλήσεις για πλημμύρες σε καταστήματα και υπόγεια, βραχυκυκλώματα από τους κεραυνούς και συγκοινωνιακά προβλήματα (πέρα από τα συνήθη στα σημεία των δρόμων όπου λιμνάζουν τα νερά, όπως στον επαρχιακό, στην Αβέρωφ κλπ) σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων από την κακοκαιρία Eva τη νύχτα στην Κω.

Ειδικότερα στην Αβέρωφ όπως καταγγέλλουν καταστηματάρχες σημειώθηκαν πλημμύρες από τα λιμνάζοντα νερά του δρόμου αμέσως μετά τη ΔΕΗ. Οι ίδιοι τονίζουν ότι θα έπρεπε να αντικατασταθεί ο αγωγός των ομβρίων με άλλον μεγαλύτερης διατομής και να αλλάξει η κλίση του δρόμου.

Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά «πολλές οι υποσχέσεις και τα έργα μηδέν του δήμου¨, το πρωί θα δουν όλες τις ζημιές τα καταστήματα αν έχουν πλημμυρίσει .

Βραχυκύκλωμα σε επιχείρηση από τους κεραυνούς, ευτυχώς υπήρξε άμεση ειδοποίηση και επέμβαση και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα:

Παράλληλα πρόβλημα προσγείωσης σημειώθηκε με τη βραδινή πτήση για Κω, όπως μας ενημερώνει ο φίλος πρ. Πρόεδρος της Δ. Κοινότητας Κω, Βασίλης Χαδούλης:

ΠΗΓΗ

Σχετικά Άρθρα