Κλήμης: Ενημέρωση πολιτών για ΧΥΤΑ ΧΥΤΥ

by LerosReport

Δέκα χρόνια πριν, στις αρχές του 2011 , στη Λέρο το έργο XYTA. ΧΥΤΥ είχε ωριμάσει με τις 14 απαραίτητες αδειοδοτήσεις για την δημοπράτηση του.

Ωστόσο, ο Μ.κολλιας εμπαίζοντας για 10 συνεχόμενα έτη την τοπική κοινωνία της Λέρου και συγκεκριμένα τους κατοίκους των Τεμενιών, του Φλάμπου και του Ξηροκάμπου, με απώτερο στόχο την αποκόμιση ψήφων , επέτρεψε να εισπνεύσουν οι κάτοικοι των παραπάνω περιοχών τόνους καρκινογόνου διοξίνης.

Η παρούσα κατάσταση, δυστυχώς, παρουσιάζεται ξεκάθαρα στο οπτικό υλικό που παρατίθεται…

Πριν από λίγους μήνες, ως δημοτικός σύμβουλος έθεσα ξανά το ίδιο ερώτημα στον Μ. Κόλια…

Όσο όμως δεν λέει την αλήθεια θα του τα θυμίζω…

Καθίσταται επιτακτική η ανάγκη ενημέρωσης των συμπολιτών μας και η άμεση επίλυση αυτού του καίριου ζητήματος, καθώς η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό. Οι διοξίνες και η περιβαλλοντική ρύπανση απειλούν κάθε μέρα τον πληθυσμό των προαναφερόμενων περιοχών.

Για τον λόγο αυτό και με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, θεωρώ υποχρέωση μου ως πολίτης της Λέρου πρωτίστως, να ενημερώσω την τοπική κοινωνία για την τραγική και άκρως επικίνδυνη κατάσταση που επικρατεί, με κύριο υπεύθυνο τον Μ. Κόλια .

Σ’ αυτό το σημείο να τονιστεί ότι ως μέλος της αντιπολίτευσης, θεωρώ καθήκον μου να πράξω τα δέοντα ασκώντας τον απαραίτητο έλεγχο έναντι στον Μ. Κόλια .

Η πράξη μου απορρέει από την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου, αλλά και από την ατομική ευθύνη μου απέναντι στο μέλλον του τόπου μας!

Σχετικά Άρθρα