Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Διαδικτυακό Συνέδριο Τουριστική Ανάπτυξη Στρατηγικής – Μarketing & Branding του Δήμου Λερου.

by LerosReport


Με μεγάλη συμμετοχή και απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Διαδικτυακό Συνέδριο Τουριστική Ανάπτυξη Στρατηγικής – Μarketing & Branding του Δήμου Λερου.
Μετά την έναρξη του Συνεδρίου από τον Δήμαρχο Λέρου  Μιχ. Κόλια, ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον  πρώην Υφυπουργό Τουρισμού Μάνο Κόνσολα, την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παπαφώτη Μαρία και τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων Δημήτρη Ήσυχο.
Την οργάνωση και τον συντονισμό του συνεδρίου είχε αναλάβει ο Αντιδήμαρχος Λέρου Δημήτρης Καστής.
Κεντρικός εισηγητής  ήταν ο  καθηγητής Πανεπιστημίου στο Brighton Business School και πρόεδρος του συμβουλίου για την διοίκηση της φιλοξενίας του Ηνωμένου Βασιλείου, Παντελίδης Ιωάννης . 
Το συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι επαγγελματικών σωματείων,   συλλόγων , ιδιώτες επιχειρηματίες του χώρου, ακαδημαϊκοί, συγγραφείς καθώς και μέλη αναπτυξιακών εταιρειών καταθέτωντας προτάσεις και απόψεις για τον σχεδιασμό μιας μακροχρόνιας  Τουριστικής Στρατηγικής για το νησί μας.
Ο Δήμαρχος Λέρου ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες, δηλώνοντας ότι «αυτό το συνέδριο είναι η αφετηρία για μια νέα αρχή, ένα νέο ξεκίνημα για τον  Τουρισμό στο νησί μας. Μόνο με συλλογική προσπάθεια και συνεργασία μπορούμε να αλλάξουμε τον τόπος  μας και σήμερα το αποδεικνύουμε εμπράκτως από την μαζική συμμετοχή στο συνέδριο. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεργαστούμε με τους καλύτερους του χώρου ώστε να αναδείξουμε τον τόπο μας, να κτίσουμε από κοινού μια νέα Τουριστική Ταυτότητα για το νησί μας. Η κρίση γεννά ευκαιρίες και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή ώστε η Λέρος να κάνει την διαφορά».
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Μάρκο Σπανό για την ηλεκτρονική υποστήριξη του εγχειρήματος αυτού. 
Σύντομα αναμένεται ανακοίνωση για τα αποτελέσματα του συνεδρίου.
Όλες τις ομιλίες και τοποθετήσεις μπορείτε να τις δείτε στο ακόλουθο link:
https://youtu.be/dLakDJD8cC8
Στην περιγραφή και στη μπάρα χρόνου του βίντεο υπάρχουν κεφάλαια για τον κάθε ομιλητή.

Σχετικά Άρθρα