Πάνδημη η κηδεία του Αριστοτέλη Παυλίδη.Το “τελευταίο αντίο” εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων και βαθιάς συγκίνησης. 

by LerosReport

Πάνδημη η κηδεία του Αριστοτέλη Παυλίδη το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022.

Πλήθος κόσμου, φίλοι, γνωστοί και συγγενείς αποχαιρέτησαν σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τον «Τέλη μας», τον δικό μας άνθρωπο, έναν από τους τελευταίους πολιτικούς της παλιάς γενιάς που αγάπησε τα Δωδεκάνησα και την Κω, όσο τίποτε άλλο, αφιερώνοντας τη ζωή του σε αυτά.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε σε κλίμα συγκίνησης προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ στον Ιερό Ναό Αγ. Γεώργιο Ν. Αλικαρνασσού Κω. Έψαλλαν ο Πρωτοψάλτης καθηγητής Γιώργος Σακέλλης και ο Ηλίας Σαράγιας προσωπικοί φίλοι και συνεργάτες του Τέλη.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Δωδεκανήσου: Μάνος Κόνσολας, Βασίλης Υψηλάντης, Μίκα Ιατρίδη και Γιάννης Παππάς, ο Κώος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, ο Γιώργος Νικητιάδης, ο Γιάννης Μαχαιρίδης, ο Δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης η Πρόεδρος  της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής  Περιφέρειας( Δ.Ε.Ε.Π. ) Δωδεκανήσου  Νέας Δημοκρατίας Ευτυχία Χαραλαμποπούλου και πολλοί Ρόδιοι στενοί φίλοι και συνεργάτες του Τέλη. Όλες οι τοπικές αρχές Κω Δήμαρχος, Έπαρχος, Περιφερειακοί, Δημοτικοί και Τοπικοί σύμβουλοι, τα μέλη του ΔΣ του ΔΙΙΚ, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων (τοπικών, Δωδεκανησιακών και παροικιακών). Αντιπροσωπείες απ’όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου. Από την Κάλυμνο ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλύμνου Νικόλαος Φανιός, o Πρόεδρος του ΙΣΕΚ Γεράσιμος Αποστολάτος, μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ Καλύμνου και αρκετοί φίλοι από Κάλυμνο.Από τη Λέρο ήταν ο πρόεδρος τη ΔΗΜ.ΤΟ Νέας Δημοκρατίας Λερου Πιτταροκoίλης Εμμανουήλ, ο Συντονιστής Τοπικής αυτοδιοίκησης Νέας δημοκρατίας Χρήστος Γιαννακος και ο υποψήφιος δήμαρχος Λέρου Στέλιος Λουλουδιας.

Ο Αντώνης Γιαννικουρής ο αγαπημένος ανιψιός του Τέλη αποχαιρέτησε με έναν συναισθηματικό και ανθρώπινο λόγο τον πολιτικό του καθοδηγητή και θείο εκ μέρους της οικογένειας η οποία συντετριμμένη στεκόταν στο πλευρό του.

Με θερμά χειροκροτήματα αποχαιρέτησαν όλοι οι παριστάμενοι στον μεγάλο αύλειο χώρο του ναού του Αγίου Γεωργίου τον αγαπημένο τους Τέλη.Το φέρετρο κρατούσαν ο αδελφός του Τάσος, τα ανίψια και μέλη της οικογένειά του.

Η ταφή έγινε στο παλαιό κοιμητήριο Κω, κοντά στους αγαπημένους του γονείς Αντώνη και Μαρίτσα.

ΠΗΓΗ

Σχετικά Άρθρα