Ρεκόρ αιμοδοσίας για το νησί της Λέρου

by LerosReport

Η πρώτη αιμοδοσία του έτους τελέιωσε και στέφθηκε με επιτυχία καθώς συλλέξαμε 252 Μονάδες Αίματος και 4 δείγματα μυελού των οστών!

Αρχικά θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη σε όλους όσους δεν καταφέραμε να εξυπηρετήσουμε.

Τις θερμότερες μας ευχαριστίες θέλουμε να εκφράσουμε στο κλιμάκιο του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου που παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω της απεργίας των πλοίων ήρθαν για να εξυπηρετήσουν το νησί μας , τον ιατρό κύριο Μαρκάκη Ευάγγελο για την ιατρική βοήθεια του ,τον Δήμο Λέρου για την παραχώρηση χυμών και διάφορων σφολιατοειδών , τον κύριο Καλανδράνη Βρέττο (VRETTOS MARKET) , το Super Market Δήμητρα , τα ζαχαοπλαστεία Θεικόν και τον κύριο Σκορδάλλη Θανάση , το συνεργείο μοτοποδηλάτων του κυρίου Γιαννακού Άγγελου , την κυρία Καπουλά Δήμητρα (PANINO CAFE) και τις Ιχθυοκαλλιέργειες Σταματίου.

Επίσης θέλουμε να εκφράσουμε ένα πο θερμό ευχαριστώ στον κύριο Πιτταροκοίλη Μανόλη και τον κύριο Μανισή Γιάννη για τα γεύματα που πρόσφεραν στο κλιμάκιο του Ιπποκρατείου και τις τρείς ημέρες.

Τέλος θέλουμε να κάνουμε μία παράκληση πρός όσους δεν θέλουν να προσφέρουν στο έργο του Συλλόγου , να μην προκαλούν καταστροφές σε υλικά αγαθά.

Ελπίζουμε στο επόμενο τριήμερο αιμοδοσίας να καταφέρουμε να εξυπηρετήσουμε όλους τους αιμοδότες.

Κλείνουμε το επόμενο ραντεβού μας για τον Ιούλιο.

Εκ του ΔΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΚΟΓΛΑΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

Σχετικά Άρθρα