ΤΣΑΧΟΥΡΓΙΑΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΙΡΕΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ – ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΛΕΡΟΥ

by LerosReport

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020, και από 08 :00 έως 17:00, στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Νοσοκομείου μας θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετού εκπροσώπου μας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου μας.

Οι εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπου στο Διοικητικό Συμβούλιο, δεν είναι μία απλή εθιμοτυπική διαδικασία.

Είναι μία θεσμική κατάκτηση και αποτελεί την ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΗ σου ΔΥΝΑΜΗ στο να επιλέγεις δυνάμεις και πρόσωπα που εκτιμάς ότι υπηρετούν τα δικαιώματα των εργαζομένων με τόλμη, αποφασιστικότητα, διαφάνεια και αντικειμενικότητα.

Απευθύνομαι σε όλους τους συναδέλφους γιατί πιστεύω στην συνένωση όλων των δυνάμεων στο χώρο μας, χωρίς αποκλεισμούς γιατί σκοπό έχουμε την αντιμετώπιση των προβλημάτων, καθότι αυτά δεν έχουν χρώμα και ιδεολογία.

Τις δύο ομάδες (2) προηγούμενες διετίες αντιμετώπισα όλους τους συναδέλφους με μοναδικό στόχο την υπεράσπισης τους, ήμουν παρών σε όλα τα καίρια προβλήματα, με ρεαλιστικές προτάσεις και όχι θεωρητικές προσεγγίσεις, για το παρόν και το μέλλον του Νοσοκομείου μας.

Αγαπητέ/τη Συνάδελφε

Για το ΑΥΡΙΟ, με την δική σου κρίσιμη επιλογή, στήριξε το θεσμό του αιρετού στο Διοικητικό Συμβούλιο .

ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΕ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ… ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥΣ…ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!

ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ…

Συναδέλφισσα και Συνάδελφε

Έλα να ψηφίσεις για να δυναμώσεις τη φωνή σου!!

‘Ελα να ψηφίσεις μαχητικότητα, συνέπεια, υπευθυνότητα και αγωνιστικότητα!!!

Συναδέλφισσα και Συνάδελφε έχω το θάρρος να σου ζητήσω και πάλι τη ψήφο σου….

Αντιμετωπίζουμε τις ίδιες καταστάσεις και τα ίδια προβλήματα στο χώρο εργασίας …

Δε με γνώρισες σήμερα και δε θα σου υποσχεθώ τώρα…όταν με χρειαστείς θα είμαι δίπλα σου, όπως και ήμουν όλα αυτά τα χρόνια ……

Σας ζητώ την ψήφο σας Ανιδιοτελώς, γιατί η πορεία μου μέχρι σήμερα είναι η μεγάλη απόδειξη!

ΤΣΑΧΟΥΡΓΙΑΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Σχετικά Άρθρα