ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΡΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ (RAPID TEST) ΑΠΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΕΟΔΥ

by LerosReport

Από τον Δήμο Λέρου ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο υγειονομικών ελέγχων ταχείας ανίχνευσης (rapid test) κρουσμάτων κορωνοϊού Covid-19, αύριο Τετάρτη 17-3-2021, στο λιμάνι του Λακκίου, από τις 09.00 πμ έως τις 07.00 μμ, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιεί σχετικούς ΔΩΡΕΑΝ ελέγχους στους κατοίκους της Λέρου.
Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, τα test θα πραγματοποιούνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ μέσα από αυτοκίνητο ή δίκυκλο και σε καμία περίπτωση σε πεζούς.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι της Λέρου που επιθυμούν να υποβληθούν σε test, να τηρήσουν σειρά προτεραιότητας αναμένοντας στην είσοδο του λιμανιού στο Λακκί, με κατεύθυνση προς το λιμάνι, αφήνοντας την αριστερή λωρίδα κενή ώστε να κινούνται τα εξερχόμενα από το λιμάνι οχήματα. Την εποπτεία της όλης διαδικασίας για την τήρηση της τάξης θα αναλάβει η αστυνομική και λιμενική αρχή Λέρου τους οποίους ευχαριστούμε.
Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας ευχαριστεί τον ΕΟΔΥ για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα του Δήμου μας, καθώς και τους κατοίκους του νησιού για την υπομονή, την υπευθυνότητα και τον σεβασμό που επιδεικνύουν αναφορικά με την συγκεκριμένη κατάσταση.
Όλοι μαζί, φορώντας μάσκα και τηρώντας πιστά τους κανόνες υγιεινής και αποφυγής συνωστισμού, θα τα καταφέρουμε!
Υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση μη εξυπηρέτησης όλων των κατοίκων, λόγω μεγάλης συμμετοχής, το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα επαναλάβει την διαδικασία ελέγχου (rapid test) την Παρασκευή 19-3-2021.

Σχετικά Άρθρα