ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΡΟΥ

by LerosReport

Σε συνέχεια λήψης κατεπειγόντων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, ενημερώνουμε τους πολίτες της Λέρου οι οποίοι επιθυμούν να διεκπεραιώσουν υποθέσεις τους μέσω του Κέντρου Κοινότητας, του ΚΕΠ καθώς και του ΓΕΦ (Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων) ότι το ωράριο λειτουργίας βάσει σχετικής απόφασης Δημάρχου Λέρου, πρόσφατης ΠΝΠ καθώς και απόφασης της ΑΑΔΕ διαμορφώνεται ως εξής:

1. ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΡΟΥ: Κατόπιν σχετικής απόφασης Δημάρχου Λέρου, το Κέντρο Κοινότητας θα λειτουργεί για το κοινό από 09:00 έως 13:00 και ΜΟΝΟΝ κατόπιν τηλεφωνικών ραντεβού στο τηλέφωνο 22470.23130 και μέσω email στέλνοντας στο keklerou@yahoo.com .

ΔΕ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

2. ΚΕΠ (Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών): Σε συνέχεια σχετικής Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, από σήμερα 16 Μαρτίου 2020 και μέχρι νεωτέρας, τα ΚΕΠ θα λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή, με ωράριο 7.30 πμ έως 15.00 μμ. Η προσέλευση των πολιτών θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής προσυνεννόησης (ραντεβού), ώστε να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις και ο συνωστισμός και να διεκπεραιώνονται χωρίς καθυστερήσεις και αναμονή τα αναγκαία αιτήματα των πολιτών. Τηλέφωνο Επικοινωνίας ΚΕΠ Λέρου: 22470.23400

ΔΕ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

3. ΓΕΦ (Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων): Με σχετικές αποφάσεις της ΑΑΔΕ και του προϊσταμένου της ΔΟΥ ΚΩ, από σήμερα 16 Μαρτίου 2020 και μέχρι νεωτέρας, η συναλλαγή με τους φορολογούμενους θα γίνεται αποκλειστικά μέσω email και εφόσον αυτό δεν είναι εφικτό, θα ορίζεται συνάντηση ΕΦΟΣΟΝ απαιτείται η φυσική παρουσία του φορολογούμενου. EMAIL: doyko@2722.syzefxis.gov.gr – Τηλ.22473.60218.

ΠΗΓΗ: Κόλιας Μιχάλης(Δήμαρχος Λέρου)

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment