ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΣΑΧΟΥΡΓΙΑΝΙΔΗ ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΡΟΥ

by LerosReport

Σε μια σκληρή απάντηση προς το Σύριζα Λέρου προχώρησε μέσω facebook ο Τάσος Τσαχουργιανίδης.

Καλημέρα

Διαβάζοντας τυχαία ένα ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΛΕΡΟΥ για τα πεπραγμένα της νέας Διοίκησης του Κ.Θ.Λ. της 18/02/201 θα αναφερθώ σήμερα σε ότι έχει να κάνει με το όνομά μου και τις καταγγελίες τους .¨ Επίσης η νέα Διοίκηση, εν μια νυκτί, υποβάθμισε την Διευθύντρια του Νοσοκομείου κ. Νικολαϊδου Αικατερίνη σε υποδιευθύντρια και τοποθέτησε στη θέση αυτή το γνωστό στέλεχος της Ν.Δ., πρόεδρο του Σωματείου εργαζομένων και εκπρόσωπο των εργαζομένων στο Δ.Σ. κ. Τσαχουργιαννίδη Αναστάσιο, ο οποίος με τον τρόπο αυτό συγκεντρώνει στο πρόσωπό του ταυτόχρονα την ιδιότητα του ελεγκτή και του ελεγχόμενου. Νόμιμο? ¨ .

1. Καταρχήν το ¨εν μια νυκτί¨ δεν ισχύει ούτε μεταφορικά ούτε κυριολεκτικά . Ημέρα έγινε και μάλιστα με Ηλιοφάνεια . Τώρα το γιατί την ¨ υποβάθμισε¨ νομίζω το παπαγαλάκι που σας το μετέφερε το γνωρίζει πάρα πολύ καλά αλλά δεν είχε το θάρρος να το αναφέρει . Λόγω του ότι ο επόμενος στην ιεραρχία ήμουν εγώ τι να κάνουμε ;Να υποβαθμιστώ και εγώ επειδή δεν ερωτηθήκατε; Ζείτε ακόμη σε εποχές ανομίας και μη τήρησης της Ιεραρχίας ;

2. Το ότι είμαι ¨ πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων και εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ., ο οποίος με τον τρόπο αυτό συγκεντρώνει στο πρόσωπό του ταυτόχρονα την ιδιότητα του ελεγκτή και του ελεγχόμενου. Νόμιμο? ¨ ξεχάσατε να αναφέρεται και ότι είμαι και Εκπρόσωπος των Εργαζομένων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Λέρου – Καλύμνου – Κω – Ρόδου και στην 2η ΥΠΕ για το Νότιο Αιγαίο , μπορείτε να μου πείτε που δεν είναι ΝΟΜΙΜΟ ; Αν σας ενοχλεί τόσο πολύ η αποδοχή μου από τους συναδέλφους που με εκλέγουν και δεν είμαι διορισμένος δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό . Έχει κατέβει και ξανακατεβαίνει στέλεχος σας στον στίβο της διεκδίκησης και οι συνάδελφοι τον απέρριψαν . ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ . Το ότι τα μηνύματα που παίρνω καθημερινά στήριξης προς το πρόσωπό μου είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ για αυτά τα λίγα που έχω προσφέρει και τους Ευχαριστώ .

3. Μπορείτε να μου πείτε που κατά τα γραφόμενά σας με την ¨ιδιότητα του ελεγκτή και του ελεγχόμενου ¨ δεν έπραξα σωστά τα καθήκοντά μου ; Τόσο πολύ σας ενοχλεί που ένα άτομο μπορεί παράλληλα να κάνει όλα αυτά και να έχει ανοδική πορεία διαχωρίζοντας τους ρόλους του ;

4. Επειδή αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου ¨ Πάντως η τόση συγκέντρωσης εξουσιών σε ένα κομματικό στέλεχος είναι ηθικά και δεοντολογικά ανορθόδοξη¨ θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στον χώρο εργασίας μου δεν έδωσα και δεν θα δώσω το δικαίωμα για να με χαρακτηρίζεται κομματικό στέλεχος . Πρώτη φορά ακούω ότι εκλεγμένος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ σε όλα τα παραπάνω πλην της θέσης του Διοικητικού Διευθυντή δεν είναι συγκέντρωση εξουσίας είναι ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕΣΩ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ .Βέβαια αυτά είναι λέξεις και πράξεις ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕ ΕΣΑΣ . Δεν πειράζει .Υπομονή αρκετά χρόνια ακόμη . Και επειδή σας έχω πικράνει με αυτά που αναφέρω μέχρι τώρα αλλά και στην συνέχεια , θα σας γλυκάνω με μια φράση του ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΣΑΣ Π.Π. ¨ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ¨ .

5. Όσον αφορά την φράση σας ¨ το γνωστό στέλεχος της Ν.Δ.¨ . Ακούστε το καλά .Δεν αρνήθηκα και δεν θα αρνηθώ την πολιτική και κομματική μου ταυτότητα όπως δεν το έκανα τόσα χρόνια . όλοι το γνωρίζουν . Δεν επιτρέπω όμως σε εσάς που οι περισσότεροι έχετε αλλάξει τουλάχιστον δυο με τρία κόμματα να εγκαλείτε εμένα . διότι στην 29ετή μου θητεία ως Δημόσιος λειτουργός στην αρχή και έπειτα από διάφορες θέσεις ευθύνης δεν χρησιμοποίησα ποτέ και ούτε θα το κάνω το προσωπικό μου πιστεύω έναντι συναδέλφων σε αντίθεση με άλλες εποχές και για αυτό σας προκαλώ αν γνωρίζεται κάτι να το καταγγείλετε ΔΗΜΟΣΙΑ .

6. Και επειδή κάποια στιγμή είχα αναφέρει σε κάποιους από τους υπογράφοντες το Δελτίο Τύπου για φωτογραφική πρόσληψη συγγενικού του προσώπου επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ στο Νοσοκομείο της Λέρου και μου απάντησε ότι είναι χτύπημα κάτω από την μέση , τον ή τους προκαλώ για χτύπημα πάνω από την μέση δηλαδή δημόσια κάποια πρόσληψη επί Νέας Δημοκρατίας οποιασδήποτε μορφής συγγενικού μου προσώπου . Όσο με προκαλείται και ασχολείστε μαζί μου θα βγαίνουν και άλλα στην φόρα .

7. Γιατί άραγε αμέσως μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ κάποιοι ή κάποιος από εσάς σταμάτησε να ασχολείται με δωρεές προς το Νοσοκομείο μας από μη Κερδοσκοπική Οργάνωση ;

8. Επειδή δεν αξίζει να χάσω άλλο πολύτιμο χρόνο με τα καταγγελλόμενα προς το πρόσωπό μου σας συνιστώ να είστε ποιο προσεκτικοί με το όνομά μου γιατί αν ξανασχοληθείτε θα βγουν και άλλα στην φόρα .

9. Τέλος η αναγνώρισή σας ¨ Χαιρετίζουμε τις ενέργειες της νέας Διοίκησης του Κ.Θ.Λ. όσον αφορά την διαχείριση της πανδημίας του covid 19 και την οργάνωση του εμβολιαστικού προγράμματος, στα πλαίσια των κεντρικών κατευθύνσεων, καθώς και τις προσλήψεις του ανθρώπινου δυναμικού του Ιδρύματος¨ δείχνει ότι δουλεύουμε καλά .

Τσαχουργιανίδης Αναστάσιος

Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Κ.Θ.-Κ.Υ.ΛΕΡΟΥ
Εκπρόσωπος των Εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κ.Θ.-Γ.Ν.-Κ.Υ.ΛΕΡΟΥ
Εκπρόσωπος των Εργαζομένων στο Κοινό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ρόδου – Κω – Καλύμνου – Λέρου
Εκπρόσωπος των Εργαζομένων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο της 2ης ΥΠΕ

Σχετικά Άρθρα