Αρνητική στον κορωνοϊό η 17χρονη που έφθασε στο Ηράκλειο από την Λέρο

by LerosReport

Αρνητικό και δεύτερο τέστ – Παραμένει για νοσηλεία στο Βενιζέλειο

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγο αρνητική στον κορωνοϊό είναι τελικά η 17χρονη που μεταφέρθηκε ξημερώματα από την Λέρο στο Ηράκλειο με υψηλό πυρετό και αντιμετωπίστηκε κατευθείαν ως ύποπτο περιστατικό.

Η κοπέλα νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ωστόσο δεν είναι θετική στον κορωνοϊό.

Μια 17χρονη μεταφέρθηκε στις 03:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής με Super Puma της πολεμικής αεροπορίας από το νησί τις Λέρου στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου Νίκος Καζαντζάκης.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του Βενιζέλειου νοσοκομείου, κ. Τερζάκη, η γυναίκα  έφθασε στο Ηράκλειο με πυρετό 39 °C και αμέσως μεταφέρθηκε στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας όπου και νοσηλεύεται, αφού έχει αυξημένες ανάγκες οξυγόνου.

Από την γυναικα έχει ήδη ληφθεί δείγμα που έχει σταλεί στο εργαστήριο Ιολογίας του ΠΑΓΝΗ, με δεδομένο ότι από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε και αντιμετωπίστηκε ως ύποπτο περιστατικό κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το ekabkritis, το περ ιστατικό διακομίστηκε στο Βενιζελειο νοσοκομείο Ηρακλείου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, τηρώντας πιστά το πρωτόκολλο που προβλέπεται σε τέτοιες διαδικασίες και με συνοδεία Ιατρού για περαιτέρω αντιμετώπιση.

Πριν φύγει από την Λέρο εστάλη δείγμα από την 17χρονη στο Παστέρ το οποίο και βγήκε αρνητικό ενω με την οικογένεια της κοπέλας, έχει ήδη έρθει σε επαφή και η Δοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, κ. Λένα Μπορμπουδάκη.

ΠΗΓΗ: neakriti.gr

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment