Δ/Τ Εμπορικού Συλλόγου Λέρου

by LerosReport

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε συνάντηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Λέρου με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση αναφορικά με την αναγκαιότητα εξοπλισμού του νησιού μας με Αυτόματους Εξωτερικούς Απινιδωτές, οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε καίρια και πολυπληθή σημεία του νησιού.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λέρου αναγνωρίζει ως άκρως σημαντική την πρωτοβουλία αυτή, καθώς η κίνηση αυτή θα καθιστά τη Λέρο μας πρωτοποριακή και έναν από τους πλέον ασφαλείς τουριστικούς προορισμούς στον τουριστικό χάρτη. Για το λόγο αυτό ο Εμπορικός Σύλλογος Λέρου, επιθυμεί να κάνει την αρχή, και ως επίσημος φορέας – σύλλογος, να διαθέσει οικονομικούς πόρους, ώστε να χρηματοδοτηθεί ένας απινιδωτής, το ειδικό κουτί φύλαξης του μηχανήματος με τον συναγερμό καθώς και ένα μικρό φαρμακείο περιποίησης τραύματος, αξίας 1.600 ευρώ. Ο πλήρως εξοπλισμένος σταθμός ζωής θα τοποθετηθεί στην περιοχή του Λακκίου.

Με μεγάλη χαρά ο ΕΣΛ συνδράμει στον τόσο σημαντικό στόχο της ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ, και παροτρύνει τους επίσημους φορείς, τους συλλόγους, τα σωματεία, τους επιχειρηματίες και κυρίως τους απλούς πολίτες που έχουν την δυνατότητα, να συνδράμουν ούτως ώστε να πραγματοποιηθεί ένα έργο ασφάλειας για τους κατοίκους και επισκέπτες τους νησιού μας.

Εκ του ΔΣ

Εμπορικός Σύλλογος Λέρου

Σχετικά Άρθρα