ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ LEROS TENNIS CLUB

by LerosReport

Ο σύλλογος αντισφαίρισης Λέρου LEROS TENNIS CLUB με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την διεξαγωγή και επιτυχή ολοκλήρωση του 1ου open τουρνουά τένις ανδρών LEROS TENNIS CUP που έλαβε χώρα στο νησί της Λέρου στις 6 και 7 Ιουνίου 2020. Στο τουρνουά έλαβαν μέρος αθλητές τόσο από τη Λέρο όσο και από την Κάλυμνο. Στις δυο μέρες διεξαγωγής των αγώνων οι συμμετέχοντες αλλά και οι θεατές μπόρεσαν να παρακολουθήσουν αγώνες υψηλού επιπέδου και όλοι μαζί να πάμε το άθλημα του τένις στο νησί μας ένα βήμα μπροστά.
Μετά από πολύ όμορφα παιχνίδια και ένα εκπληκτικό αγωνιστικό διήμερο νικητής των αγώνων μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό με τον Μιχάλη Τσαγκαράκη ήταν ο καλύμνιος αθλητής Αναστάσιος Τσακριός.
To τουρνουά LEROS TENNIS CUP αποτελεί έναν νέο θεσμό στα αθλητικά δρόμενα του νησιού και ήρθε για να καθιερωθεί και να αποτελέσει πυλώνα εξέλιξης του αθλήματος στο νησί μας. Παράλληλα με τη βοήθεια και τη συμμετοχή όλων (μελών ΔΣ, χορηγών, απλών φίλων του αθλήματος) για πρώτη φορά εντάσσουμε το νησί μας στον τενιστικό χάρτη των Δωδεκανήσων.
Με το παρόν θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους αυτούς που ήταν σύμμαχοι στην προσπάθεια αυτοί: τους προπονητές μας και τα μέλη μας αλλά και του χορηγούς των αγώνων:
Φρουτεμπορική «Τα κοράκια»
Super Market Δήμητρα
Κινέζος CAFE
Super Market Ταχλιαμπούρης
Πιστοί στο πάθος μας και την αγάπη μας για το άθλημα του τένις ανανενώνουμε το ραντεβού μας στα γήπεδα για το επόμενο LEROS TENNIS CUP με την υπόσχεση η επόμενη διοργάνωση να είναι ακόμα καλύτερη.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment