ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σοροκάκη Ιωάννη για την μη πραγματοποίηση του Δ.Σ. της 27/6/2020

by LerosReport

Η απαράδεκτη συμπεριφορά, για μια ακόμη φορά, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής οδήγησε στην μη πραγματοποίηση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27/6/2020. Έχουμε τονίσει ως παράταξη, όπως όλη η αντιπολίτευση, την αντίθεσή μας για την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τα Σαββατοκύριακα. Ζητάμε τη διεξαγωγή τους, όπως συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα, τις εργάσιμες ημέρες. Η έλλειψη σεβασμού και συνεργασίας οδηγεί για άλλη μια φορά σε αδιέξοδο.
Κύριε Δήμαρχε, εμάς δεν θα μας κουνάτε το δάκτυλο για επείγοντα θέματα που έπρεπε να ψηφιστούν άμεσα. Ας κάνατε για αυτά έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο.
Είμαστε πάντα στη διάθεση του Λεριακού Λαού και ότι εξυπηρετεί μόνο Αυτόν. Για τις δικές σας διαθέσεις να ψάξετε αλλού για πρόθυμους.
Επίσης να σας θυμίσουμε κατά πόσο και αν τηρήθηκαν οι αποστάσεις που προβλέπονται, λόγω κορονοϊού, στο προηγούμενο Δ.Σ., πριν δέκα (10) μέρες.
Τέλος να σας τονίσουμε κύριε Δήμαρχε ότι η Παράταξή σας είναι η μειοψηφία στο ΔΣ και στις Δημοκρατίες οι αποφάσεις λαμβάνονται από τις πλειοψηφίες.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Σοροκάκης Ιωάννης
Διαμαντάρας Δημήτρης
Κοντός Εμμανουήλ

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment