Δήλωση Γιάννη Σοροκάκη για την έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων.

by LerosReport

Οι πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν την κορυφαία προσπάθεια των μαθητών για την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας. Αποτελούν μια δοκιμασία στην μεγάλη διαδρομή της ζωής. Σε αυτή την διαδρομή οι δοκιμασίες και οι ευκαιρίες θα είναι πολλές. Οι συνθήκες που βιώσαμε το τελευταίο διάστημα ήταν και είναι πρωτοφανείς λόγω του κορωνοϊού (COVID-19), με τις σχολικές μονάδες κλειστές χωρίς να πραγματοποιούνται διδασκαλίες για αρκετό χρονικό διάστημα.

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση ήρθε να καλύψει ένα μέρος αυτού του κενού που δημιουργήθηκε με τη συμβολή των εκπαιδευτικών της χώρας μας που στήριξαν και στηρίζουν την προσπάθεια αυτή.

Ευχόμαστε ολόψυχα στους μαθητές και στις μαθήτριές μας που συμμετέχουν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, καλή δύναμη και τους καλούμε να εμπιστευτούν τις δυνάμεις και τις γνώσεις που αποκόμισαν και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πετύχουν το στόχο τους.

Χωρίς αμφιβολία, με το ταλέντο και τις δεξιότητές τους θα μπορέσουμε να χτίσουμε μια ακόμα καλύτερη κοινωνία για όλους. Επίσης ευχόμαστε καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς μας αλλά και στις οικογένειες των μαθητών και μαθητριών μας, υγεία και υπομονή για να στηρίζουν τα παιδιά σε όλες τις προσπάθειες και τις επιλογές τους.

Γιάννης Σοροκάκης Δημοτικός

Σύμβουλος και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Λέρος-Το Μέλλον Σου Ανήκει

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment