Δήλωση Νεκτάριου Σαντορινιού με αφορμή τηνανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

by LerosReport

Η ανακοίνωση των βάσεων έδωσε τέλος στην αγωνία χιλιάδων μαθητών και μαθητριών που αντιμετώπισαν την πρώτη σημαντική δοκιμασία της ζωής τους,σε μια σχολική χρονιά που διεξήχθη υπό αντίξοες υγειονομικές, εκπαιδευτικές και κοινωνικές συνθήκες. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό της χώρας μας, στους μαθητές και στις μαθήτριες, και φυσικά στους γονείς που στήριξαν τον κόπο και την προσπάθεια των παιδιών τους.

Μια νέα σελίδα ξεκινά για εσάς που εκπληρώσατε το όνειρό σας και σας εύχομαι κάθε επόμενός σας στόχος να είναι άλλη μια επιτυχημένη και δημιουργική διαδρομή. Για εσάς που δεν καταφέρατε να αγγίξετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, οι δρόμοι είναι ανοιχτοί μπροστά σας και η ζωή, για όσους δεν χάνουν την πίστη στον εαυτό τους, έχει πάντα φωτεινά μονοπάτια. 

Δικό μας χρέος προς τη νέα γενιά είναι να στεκόμαστε δίπλα της, με σεβασμό και στήριξη στους προσωπικούς αγώνες και επιλογές, προσπαθώντας συνεχώς για ίσες ευκαιρίες σταδιοδρομίας και εργασίας.

Θερμά συγχαρητήρια από καρδιάς σε όλους και όλες!

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment