ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΠΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

by LerosReport

Επίσκεψη στο Κτηματολόγιο Ρόδου πραγματοποίησε χθες, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΔΣΡ κ. Β. Περίδη και τον Συμβολαιογράφο Στ. Κουταλιανό, προκειμένου να συζητήσουν, με τον κτηματολογικό Δικαστή και στελέχη, τα προβλήματα της υπηρεσίας. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν εκ νέου τα θέματα των εκκρεμών πράξεων, η προγραμματική σύμβαση με τον δικηγορικό σύλλογο , ζητήματα για την υγιεινή ασφάλεια του προσωπικού και των δικηγόρων που επισκέπτονται την υπηρεσία, ώστε να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός και η πολύωρη παραμονή τους. Επιπλέον συζητήθηκε το κτιριακό και η δυνατότητα μετεγκατάστασης της υπηρεσίας. 

Έχει προγραμματιστεί σύσκεψη του Βουλευτή στο Υπουργείο Δικαιοσύνης , με τον Υπουργό κ. Κ. Τσιάρα και τον Γ. Διευθυντή του ΝΠΔΔ «Ελληνικό Κτηματολόγιο» κ. Κοτσώλη Στεφανο, προκειμένου να συζητήσουν και να προχωρήσουν λύσεις στα δυσεπίλυτα προβλήματα των Κτηματολογίων Ρόδου και Κω . Επιπρόσθετα θα συζητηθεί πάγιο αίτημα των δικηγόρων Ρόδου σε σχέση με τις κτηματολογικές έρευνες που θα βοηθήσει στην αποφυγή του συγχρωτισμού στην υπηρεσία ,δεδομένων και των μέτρων υγιεινής που επιβάλλονται.

Έπειτα ο βουλευτής Δωδεκανήσου επισκέφτηκε το παράρτημα του ΕΦΚΑ , όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα λειτουργίας της υπηρεσίας, συνομίλησε με τον Γενικό Διευθυντή ΠΥΣΥ Νοτίου Αιγαίου κ. Παπαντωνίου, τον Διευθυντή  της τοπικής διεύθυνσης  ΕΦΚΑ Ρόδου κ. Κωνσταντινίδη και στον Αντιπρόεδρο  του Συλλόγου εργαζομένων ΕΦΚΑ Δωδεκανήσου κ. Μάτση και τους παρέδωσε υφασμάτινες μάσκες προστασίας πολλαπλής  χρήσης, με σκοπό τη διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητα των εργαζομένων του ΕΦΚΑ Ρόδου -Κω και Καλύμνου. Η ασφάλεια των εργαζομένων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή είναι κύριο μέλημα μας.

Η  δωρεά προστατευτικού εξοπλισμού αγοράστηκε από βιοτεχνία της τοπική αγοράς της Ρόδου, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τις επιχειρήσεις μας που δίνουν  καθημερινά μεγάλο αγώνα.

Τις  επόμενες ημέρες θα παραδοθεί από το Βουλευτή και  σε άλλες  δημόσιες υπηρεσίες της Δωδεκανήσου κατάλληλος εξοπλισμός ατομικής  προστασίας .

Ιωάννης Παππάς

Βουλευτή Δωδεκανήσου , ΝΔ

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment