«Εφυγε» ο επιχειρηματίας Μιχάλης Ταχλιαμπούρης με καταγωγή από την Λέρο

by LerosReport

Τον πρόδωσε η καρδιά του

Έφυγε από τη ζωή πριν από λίγη ώρα σε ηλικία 66 ετών, ο γνωστός επιχειρηματίας και ιδιαίτερα αγαπητός στη Ροδιακή κοινωνία, Μιχάλης Ταχλιαμπούρης.

Ο Μιχάλης Ταχλιαμπούρης νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο της Ρόδου καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του με αποτέλεσμα σήμερα το μεσημέρι να χάσει τη μάχη για τη ζωή.

Ο εκλιπών που καταγόταν από την Λέρο, υπήρξε από τους πρωτοπόρους επιχειρηματίες στην διασκέδαση και στην ψυχαγωγία της Ρόδου. 

Υπήρξε μεταξύ άλλων ιδιοκτήτης του Colorado Club, του Swedco Cafe και ενός τουριστικού καταλύματος στην οδό Ορφανίδου, ενώ ήταν και από τους συνεχιστές επιχειρηματίες του πλωτού εστιατορίου Kontiki.

Η είδηση του χαμού του γνωστού επιχειρηματία, βύθισε στο πένθος και στη θλίψη την οικογένεια, τους συγγενείς, τους φίλους του αλλά και γενικότερα την τοπική κοινωνία καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την ευγένεια του.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν από μερικούς μήνες, τον περασμένο Ιούλιο είχε φύγει αδόκητα από την ζωή και ο αδελφός του Σταμάτης Ταχλιαμπούρης, επίσης από τους πρωτοπόρους της νυχτερινής ζωής στη Ρόδο, ιδιοκτήτης της περίφημης «Ιεράς Οδού» στην οδό Ορφανίδου.

 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment