ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗ Α. ΥΨΗΛΑΝΤΗ

by LerosReport

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής των Ελλήνων Βασίλειος – Νικόλαος Α. Υψηλάντης δέχθηκε ευχαριστήριες  επιστολές από τους υπεύθυνους των βιβλιοθηκών των νησιών που, μετά από  αίτημά του,  το Ίδρυμα  της Βουλής των Ελλήνων προσέφερε την πλήρη σειρά των  52 εκδόσεων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία.

Ειδικότερα χθες, ο Διευθυντής της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ρόδου, κ. Αντώνης  Αγγελής με επιστολή του τονίζει τα ακόλουθα:

«Αξιότιμε κε Βουλευτά

Με την επιστολή μας αυτή θέλουμε να σας γνωρίσουμε, ότι το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, ανταποκρινόμενο σε σχετικό αίτημα σας, πρόσφερε στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ρόδου μία σειρά από 52 εκδόσεις του.

Η δωρεά αυτή συμβάλλει στον εμπλουτισμό της συλλογής της Βιβλιοθήκης μας και στην πληρέστερη ενημέρωση του αναγνωστικού μας κοινού και μάλιστα με τις υψηλού επιπέδου εκδόσεις του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων.

 Γνωρίζοντας το ενδιαφέρον σας για τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ρόδου και τη βοήθεια που κατά καιρούς μας έχετε παράσχει και με τη βεβαιότητα, ότι αυτό θα συνεχιστεί, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη συμβολή σας στον εμπλουτισμό της Βιβλιοθήκης μας.»

Σχετικά Άρθρα