ΛΕΡΟΣ: Πώς μπαίνω στην λίστα για τον οριζόντιο εμβολιασμό του νησιού.

by LerosReport

Χθές 13/04/2021 ανακοινώθηκε ο οριζόντιος εμβολιασμός του νησιού της Λέρου από τους αρμόδιους φορείς.

Οι ηλικίες που μπορούν να δηλώσουν να εμβολιαστούν είναι 18+.

Μπορούν να δηλώσουν μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού.

Η διαδικασία αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα γίνει ως ακολούθως:

1.Οι μόνιμοι κάτοικοι Λέρου ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ να εμβολιαστούν,  (ΕΛΛΗΝΕΣ – ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ), θα εισέρχονται στην ιστοσελίδα του Δήμου Λέρου (https://www.leros.gr/vaccination-planning-leros.php) και θα συμπληρώνουν την ειδική φόρμα η οποία αναπτύχθηκε για τον σκοπό αυτό, έως τις 22 Απριλίου 2021.

2.Μετά την ορθή συμπλήρωση και την αποστολή της φόρμας, οι υπάλληλοι των υπηρεσιών του Δήμου Λέρου θα επικοινωνούν με τους ενδιαφερόμενους πολίτες, για τυχόν επιπρόσθετες πληροφορίες.

Προσοχή: Η συγκεκριμένη δράση είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ και αφορά τους ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ οι οποίοι επιθυμούν να εμβολιαστούν.

3.Οι λίστες που θα συλλέξει ο Δήμος Λέρου θα σταλούν στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής προστασίας, με σκοπό την ενεργοποίηση των ΑΜΚΑ γι’ αυτό παρακαλείσθε:

·   Να καταχωρηθούν ορθά τα ονοματεπώνυμα με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

·   Εάν κάποιος/α κάτοικος έχει 2 επίθετα ή 2 ονόματα να καταχωρηθούν.

·   Όσοι δεν έχουν ΑΜΚΑ θα προβούν στη διαδικασία έκδοσης προσωρινού ΑΜΚΑ και δεν θα βρίσκονται μέσα στις λίστες αυτές μέχρι να εκδώσουν το ΑΜΚΑ αυτό.

·   Οι λίστες που θα στέλνονται θα είναι τουλάχιστον 400 ατόμων 

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE TOY ΔΗΜΟΥ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ https://www.leros.gr/vaccination-planning-leros.php.

Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ ΘΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

Ελπίζουμε στην ευαισθητοποίηση των μόνιμων κατοίκων του νησιού μας ώστε να χτίσουμε ένα τοίχος ανοσίας σε αυτή την πανδημία που μαστίζει εδώ και ένα χρόνο την Λέρο και όλο τον κόσμο.

Σχετικά Άρθρα