Με Χατζηδάκη στο παγκόσμιο η Εθνική!

by LerosReport

Ο Λεριός πρώην αθλητής του Κολοσσού Μάνος Χατζηδάκης επιλέχθηκε στη 12άδα της Εθνικής μας ομάδας για το παγκόσμιο κύπελλο!

Τεράστια επιτυχία για ένα δικό μας παιδί… Ο Λεριός Μάνος Χατζηδάκης, που μέχρι φέτος έπαιζε στον Κολοσσό και πήγε στην Α.Ε.Κ., επιλέχθηκε στην τελική 12άδα της Εθνικής μας ομάδας για το παγκόσμιο κύπελλο. Οι Παναγιώτης Καλαϊτζάκης  και Γιώργος Τσαλμπούρης είναι οι δύο τελευταίοι παίκτες που αποχωρούν από την προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για το Παγκόσμιο Κύπελλο και πλέον υπάρχει η τελική δωδεκάδα που θα ταξιδέψει το πρωί της Δευτέρας (21/8) για τη Μανίλα.

«Ευχαριστήσαμε τον Παναγιώτη και τον Γιώργο γιατί προσέφεραν τα μέγιστα δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Είναι δύο παιδιά που λογίζονται ως μέλη της Εθνικής ομάδας και έχουν το μέλλον μπροστά τους. Πλέον προχωράμε οι δώδεκα και θέλουμε να είμαστε υγιείς και έτοιμοι για τον πρώτο τελικό, απέναντι στην Ιορδανία», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ιτούδης.
Στην δωδεκάδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο συμπεριλαμβάνονται οι: Κώστας Παπανικολάου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Παπαγιάννης, Μιχάλης Λούντζης, Ντίνος Μήτογλου, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Τόμας Ουόκαπ, Λευτέρης Μποχωρίδης, Δημήτρης Μωραΐτης και Μανώλης Χατζηδάκης.

ΠΗΓΗ: 12sports.gr

Σχετικά Άρθρα