Ποιες είναι οι καλύτερες στοιχηματικές για το 2021; Πού κάνω εγγραφή

by LerosReport

Ποιες είναι οι καλύτερες στοιχηματικές για το 2021; Πού κάνω εγγραφή;

Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, δραστηριοποιούνται πάνω από 24 ιστοσελίδες που προσφέρουν νόμιμο online στοίχημα. Το νομοθετικό πλαίσιο που ισχύει σήμερα, επιτρέπει σε αυτές τις ιστοσελίδες να προσφέρουν, μεταξύ άλλων, υπηρεσίες αθλητικού στοιχήματος, υπαγόμενες σε μεταβατικό καθεστώς βάσει της παραγράφου 12 του άρθρου 50 (νόμος 4002/2011).

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, οι παράγοντες που ξεχωρίζουν τις στοιχηματικές από τις καλύτερες στοιχηματικές έχουν αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν. Η προτίμηση αλλά και η αφοσίωση των παικτών πάντα δίνονταν σε πλατφόρμες με μεγάλες αποδόσεις, γρήγορες και πάνω απ’ όλα αξιόπιστες πληρωμές και σωστή εξυπηρέτηση πελατών. Όσο όμως η τεχνολογία πραγματοποιεί άλματα, ολοένα και περισσότερα κριτήρια επιλογής προστίθενται στη λήψη απόφασης για την εγγραφή σε κορυφαία στοιχηματική. Για παράδειγμα, οι top στοιχηματικές που σέβονται τον εαυτό τους, έχουν επενδύσει στην ανάπτυξη μιας λειτουργικής mobile έκδοσης ή ακόμα καλύτερα, μιας εύχρηστης εφαρμογής. Κι αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι, καθώς μέρα με τη μέρα, αυξάνονται ολοένα και περισσότερο αυτοί που στοιχηματίζουν μέσα από το κινητό τους τηλέφωνο.

Τα κριτήρια αξιολόγησης μια στοιχηματικής βασίζονται σε συγκεκριμένες παραμέτρους, οι οποίες έχουν εξέχουσα σημασία για την πληρότητα αλλά και την αξιοπιστία μιας στοιχηματικής στο ίντερνετ.

Κριτήρια αξιολόγησης για καλύτερες στοιχηματικές

Πριν καταλήξεις στην επιλογή της ιδανικής στοιχηματικής για σένα, είναι πολύ σημαντικό να εξετάσεις τους ακόλουθους παράγοντες που θα σε βοηθήσουν στην απόφασή σου:

Φήμη – Αξιοπιστία

Η βιομηχανία του αθλητικού στοιχήματος έχει πληγεί κάποιες φορές στο παρελθόν από στοιχηματικές που σκίασαν τον κλάδο, αντιμετωπιζοντας προβλήματα με τον νόμο. Σε ό,τι έχει να κάνει με τη φήμη και την αξιοπιστία μιας στοιχηματικής, δεν νοείται να υπάρχουν ερωτηματικά γύρω από το πότε και αν θα καταβάλει τα χρήματά σου. Το καλό βέβαια είναι ότι τέτοιου είδους κακά παραδείγματα έχουν ανακαλυφθεί γρήγορα, ιδίως μέσω των κριτικών των εγγεγραμμένων χρηστών.

Αποδόσεις – Γκανιότα

Αποτελεί ίσως τον πιο σημαντικό παράγοντα, έπειτα από την αξιοπιστία. Κακά τα ψέμματα, οι αποδόσεις είναι ένα πολύ σημαντικό κριτήριο που θα πρέπει να λάβεις υπόψιν προτού επιλέξεις σε ποια στοιχηματική να γραφτείς. Προσοχή όμως: πολλοί παίκτες επιλέγουν μια στοιχηματική βασιζόμενοι μόνο στις αποδόσεις. Αυτό είναι ξεκάθαρο λάθος. Ένας ακόμα παράγοντας που θα πρέπει να συνυπολογίσεις, είναι και η μηδενική γκανιότα*.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Προσφορές*

Ακόμα ένα σημαντικό κριτήριο επιλογής είναι και οι διαθέσιμες προσφορές* των στοιχηματικών. Είναι άλλο ένα όπλο στη φαρέτρα των στοιχηματικών προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες σε μία άκρως ανταγωνιστική αγορά, όπως είναι αυτή του online στοιχήματος. Με αυτόν τον τρόπο, προσφέρουν προγράμματα επιβράβευσης* στον παίκτη, ακόμα και καθημερινά bonus* που μπορεί να αφορούν μεμονωμένα ορισμένους αγώνες ή κάποιες διοργανώσεις. Ο Κανονισμός Εμπορικής Επικοινωνίας (ΦΕΚ/Β/1368) απαγορεύει την οποιαδήποτε διαφημιστική προωθητική ενέργεια εκ μέρους τόσο των στοιχηματικών, όσο και των συνεργαζόμενων ιστοσελίδων. Για να μάθεις περισσότερα για τις διαθέσιμες προσφορές*, θα πρέπει να γίνεις μέλος.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Αγορές – Διαθέσιμες επιλογές στοιχημάτων

Για τους λάτρεις του αθλητικού στοιχήματος, το συγκεκριμένο κριτήριο είναι πολύ υψηλά στη λίστα τους για την επιλογή της καλύτερης στοιχηματικής. Όλες οι κορυφαίες πλατφόρμες προσφέρουν μια τεράστια γκάμα αγορών αθλητικών στοιχημάτων. Σε περίπτωση που επιθυμείς να στοιχηματίσεις σε κάποιο αθλητικό γεγονός που δεν είναι και τόσο δημοφιλές (όπως για παράδειγμα τα πολιτικά στοιχήματα ή το Futsal), τότε θα πρέπει να αναζητήσεις στοιχηματικές που έχουν τις συγκεκριμένες αγορές διαθέσιμες στο μενού τους. Οι καλύτερες σε αυτούς τους τομείς είναι οι Stoiximan, Bet365 και Novibet.

Ειδικά στοιχήματα

Ο ανταγωνισμός των στοιχηματικών είναι πολύ μεγάλος, γεγονός που τις οδηγεί στο να φτιάχνουν τα δικά τους ειδικά στοιχήματα. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι το Bet Mentor* από τη Stoiximan, το αυτόματο cash out* από Bet365 και Bwin, καθώς και η ασφάλεια στο παρολί* από τη Novibet.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Χρόνος ανάληψης χρημάτων

Στην περίπτωση που επιθυμείς τα ενδεχόμενα κέρδη σου από αθλητικά στοιχήματα να είναι άμεσα διαθέσιμα, τότε θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στον απαιτούμενο χρόνο που ορίζεται από κάθε στοιχηματική. Ο χρόνος ολοκλήρωσης της ανάληψής σου ποικίλλει από πλατφόρμα σε πλατφόρμα, αλλά συνήθως κυμαίνεται από 24 ώρες έως και 4-5 ημέρες. Το συγκεκριμένο κριτήριο δεν είναι διαπραγματεύσιμο φυσικά, αλλά καλό θα είναι να γνωρίζεις εκ των προτέρων το χρονικό διάστημα που θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να μεταφερθούν τα χρήματα στον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Ελάχιστη κατάθεση

Οι έμπειροι και εξοικιωμένοι παίκτες ίσως να μην επηρεάζονται από το συγκεκριμένο κριτήριο, αλλά σε ό,τι αφορά τους παίκτες που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο αθλητικό στοίχημα, η ελάχιστη κατάθεση αποτελεί παράγοντα μεγάλης αξίας. Αν λοιπόν το όριο της ελάχιστης κατάθεσης σε μια πλατφόρμα είναι αρκετά υψηλό, σημαίνει ότι απευθύνεται περισσότερο στους πιο έμπειρους παίκτες. Στην περίπτωση που είναι χαμηλό, αυτό αποτελεί ένα καλό νέο για όσους εξοικιώνονται τώρα με τον κόσμο του online αθλητικού στοιχήματος.

Εξυπηρέτηση πελατών

Κάθε κορυφαία στοιχηματική που σέβεται τον εαυτό της, αλλά πάνω από όλα και τον πελάτη της, δίνει μεγάλη έμφαση στον συγκεκριμένο τομέα. Οι περισσότερες στοιχηματικές online προσφέρουν υποστήριξη πελατών μέσω live chat που αποτελεί έναν άμεσο κι έυχρηστο τρόπο επικοινωνίας με το εξειδικευμένο προσωπικό τους. Πέραν του live chat, διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας είναι τα e-mail, τα τηλέφωνα, η φόρμα επικοινωνίας, καθώς και εφαρμογές όπως το Whatsapp και το Viber. Οι τελευταίες είναι ανάμεσα στους δημοφιλέστερους τρόπους επικοινωνίας μιας και διανύουμε την εποχή των smartphones.

Live betting

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητος και αυτός ο παράγοντας. Το πλήθος των παιχνιδιών που διαθέτει μια στοιχηματική για ποντάρισμα live είναι το πρώτο κριτήριο. Το δεύτερο, ίσως και σημαντικότερο, είναι το πόσο γρήγορα ενημερώνεται το σύστημα για τα τεκταινόμενα σε ένα live γεγονός, αλλά και η ταχύτητα με την οποία γίνονται δεκτά τα όποια στοιχήματα του παίκτη. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντικό ρόλο παίζει και το πλήθος των ειδικών στοιχημάτων που είναι διαθέσιμα για live στοιχηματισμό.

Ευκολία στη χρήση / Mobile app

Το πλήθος των επιλογών σε διαθέσιμες αγορές των στοιχηματικών είναι τόσο μεγάλο, που ορισμένες φορές μπορεί και να «ζαλίζει». Η ευκολία στη χρήση ποικίλλει από πλατφόρμα σε πλατφόρμα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να μπορείς να τοποθετείς τα στοιχήματά σου εύκολα, χωρίς να χρειαστεί να ακολουθήσεις πολλά βήματα.

Η εφαρμογή στο κινητό ίσως και να μην ενδιαφέρει παίκτες συγκεκριμένης ηλικίας και άνω, καθώς έχουν συνηθίσει να τοποθετούν το στοίχημά τους από τον σταθερό τους υπολογιστή και την άνεση του χώρου τους. Οι παίκτες νεαρότερης ηλικίας, αρέσκονται να τοποθετούν τα στοιχήματά τους εν κινήσει, ανά πάσα ώρα και στιγμή επιθυμούν. Παρόλο που βρισκόμαστε στο 2021, υπάρχουν αρκετές στοιχηματικές που δεν έχουν ακολουθήσει την τάση της εποχής και δεν έχουν δημιουργήσει εφαρμογή για smartphones. Άλλες πάλι, όπως η Stoiximan και η Bet365 έχουν αναπτύξει εύχρηστα apps που «απογειώνουν» το παιχνίδι σου όπου κι αν βρίσκεσαι!

Σχετικά Άρθρα