Σάμος, συμπλοκές και εμπρησμοί στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων Μεταναστών VIDEO

by LerosReport

Συμπλοκές και εμπρησμοί το απόγευμα και το βράδυ της Κυριακής 26 Απριλίου στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοτοποίησης μεταναστών και προσφύγων στην πόλη της Σάμου. Απο συμπλοκή μεταξύ ομάδας Αφρικανών και Αράβων ξεκίνησε φωτιά που είχε ως συνέπεια των ελαφρύ τραυματισμό νεαρού άνδρα από εγκαύματα και να καταστραφούν ολοσχερώς περισσότερα από δέκα αυτοσχέδια καταλύματα. Δεν πρόλαβαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα και ξεκίνησε σε λίγη ώρα νέος γύρος εμπρησμών και συμπλοκών με αποτέλεσμα να καούν και άλλα παραπήγματα ενώ προληπτικά εκκενώθηκε το κέντρο από τις αστυνομικές δυνάμεις και την Π.Υ..

Νέα πυρκαγιά στο ΚΥΤ Σάμου (vid)

Νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στο ΚΥΤ Σάμου.

Το περιστατικό διαχειρίζεται η ΕΛΑΣ ενώ όπως αναφέρει η πυροσβεστική στο σημείο έχουν σπεύσει 3 πυροσβεστικά οχήματα με 9 πυροσβέστες.

Σε πλάνα που μεταδίδουν ζωντανά τοπικά ΜΜΕ στην περιοχή του ΚΥΤ υπάρχει έντονος καπνός.

Πυρκαγιά στο ΚΥΤ Σάμου

Gepostet von Samos24.gr am Montag, 27. April 2020

Πρόσφυγες και μετανάστες περιφέρονται κατά μήκος του κεντρικού δρόμου της περιοχής πανικόβλητοι.

Υπενθυμίζεται πως συμπλοκές και εμπρησμοί σημειώθηκαν το απόγευμα και το βράδυ της Κυριακής 26 Απριλίου στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοτοποίησης μεταναστών και προσφύγων στην πόλη του νησιού.

Από συμπλοκή μεταξύ ομάδας Αφρικανών και Αράβων ξεκίνησε φωτιά που είχε ως συνέπεια των ελαφρύ τραυματισμό νεαρού άνδρα από εγκαύματα και να καταστραφούν ολοσχερώς περισσότερα από δέκα αυτοσχέδια καταλύματα.

Δεν πρόλαβαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα και ξεκίνησε σε λίγη ώρα νέος γύρος εμπρησμών και συμπλοκών με αποτέλεσμα να καούν και άλλα παραπήγματα ενώ προληπτικά εκκενώθηκε το κέντρο από τις αστυνομικές δυνάμεις και την Π.Υ.

ΠΗΓΗ: SKAI.GR-SAMOSTIMES

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: SAMOS24

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment