ΤΑΣΟΣ ΤΣΑΧΟΥΡΓΙΑΝΙΔΗΣ: ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

by LerosReport

Σε ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο Εκπρόσωπος των Εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κ.Θ. – Γ. Ν. – Κ. Υ. ΛΈΡΟΥ μας δίνει την εικόνα που επικράτησε στο νοσοκομειο της Λέρου και απαντάει στα λεγόμενα κάποιον για αυτές τις 2 δύσκολες μέρες.

Η ανάρτηση του στο facebook:

Καλησπέρα σας και καλή σαρακοστή σε όλους!

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι επισήμως στο Κ.Θ.- Γ. Ν. – Κ. Υ. Λέρου ανιχνεύθηκαν 15 συνολικά θετικά κρούσματα Covid 19 την 11 & 12/03/2021 κατόπιν διενέργειας μοριακών και rapid τεστ.

Χθες, εν μέσω μιας δύσκολης ημέρας με συνεχή ανίχνευση κρουσμάτων κι από το κλιμάκιο ΕΟΔΥ που επισκέφθηκε το νησί μας, ακούστηκαν και γράφτηκαν σε αναρτήσεις πολλά με μοναδικό σκοπό να ευτελίσουν το σημαντικότατο έργο που διατελούν ΟΛΑ τα στελέχη του Νοσοκομείου μας με μοναδικό σκοπό την προάσπιση της υγείας, του σημαντικότερου αυτού αγαθού.

Αυτές οι αναρτήσεις, τα σχόλια και η βρώμικη αντιπολίτευση, σε κάτι που δεν έχει να κάνει με κόμματα και ιδέες, αποδεικνύει πως πολλές φορές ακόμα και οι λέξεις μπορούν να γίνουν σκουπίδια όταν δεν έχουν υπόσταση και σοβαρότητα.

Δυστυχώς τα ψεύδη για την ορθότητα λειτουργίας της διαδικασίας ελέγχων τεστ στους συμπολίτες μας το μόνο που καταφέρνει είναι να προκαλεί αγανάκτηση για την κατάφορη αδικία των στελεχών του Νοσοκομείου μας, που καθόλη την διάρκειας της πανδημίας επιτελούν ΑΨΟΓΑ το δύσκολο έργο τους, από κάποιους «δήθεν» υπεύθυνους πολίτες και η απόσπαση της προσοχής των νησιωτών με μοναδικό κέρδος το ΤΙΠΟΤΑ για τα πολιτικά τερτίπια.

Αυτό αφορά τους πάντες ανεξαρτήτως ιδεολογίας.

Την 11/03/2021 λοιπόν να σας ενημερώσω ΟΛΟΥΣ ότι το νοσοκομείο μας προέβη σε πολύ μεγάλο αριθμό τεστ (42) μετά την απότομη αύξηση υιικού φορτίου που ανιχνεύθηκε στους παραπάνω συμπολίτες που βρέθηκαν θετικοί. Για όσους δεν γνωρίζουν λοιπόν και εφόσον επιτηρούσα λόγω απουσίας του Διοικητή (Στην Κάλυμνο) και του Δ. Ι. Υ. (εκτός Λέρου για προσωπικούς λόγους) ως αναπληρωτής Διοικητής όλη την διαδικασία παραμένοντας στον εξωτερικό χώρο του ΤΕΠ εως και αργά το βράδυ προκειμένου να ενημερώνω άμεσα την διεύθυνση του νοσοκομείου, την Γ.Γ.Π.Π. (Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας) καθώς και τον Ε.Ο.Δ.Υ., θα αναφέρω ότι ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ όπως έπρεπε προκειμένου να καλύψουμε μεγάλο αριθμό ελεγχόμενών.

Όπως σίγουρα θα πρέπει να ξέρετε, πλην στενών επαφών και ειδικών συνθηκών δεν πραγματοποιούνται ΤΕΣΤ για ΠΛΑΚΑ, ούτε γιατί δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε.

Γίνεται βάση συνθηκών, δυνατοτήτων, ανάγκης και σοβαρότητας. Όσοι λοιπόν στράφηκαν με έμμεσο τρόπο σε μένα για «διαλογή πολιτών» με κομματικά , άκουσον – άκουσον, κριτήρια θα πρέπει ίσως να εξεταστούν με άλλη ειδικότητας ιατρό, για την οποία φημίζεται το νησί μας εδώ και πολλά έτη.

Επιπρόσθετα να γνωρίζεται ότι η προσέλευση της αστυνομίας στον εξωτερικό χώρο του Νοσοκομείου μας έγινε με ΜΟΝΑΔΙΚΟ σκοπό την τήρηση της τάξης και των αποστάσεων κι ΟΧΙ της αποτροπής για εξέταση ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια. Αυτό το αποδεικνύει το πολύμηνο έργο όλων των εμπλεκομένων στο Κ.Θ. Λέρου.

Έτσι λοιπόν καλά θα κάνουν οι «αντιδρώντες» οι «ΨΕΥΤΕΣ», οι «ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ» και οι «μάγοι» του πληκτρολογίου και της λάσπης να προσέχουν τα λεγόμενα/γραφόμενα τους διότι οι αυτό ΔΕΝ θα περάσει απαρατήρητο όντας τόσο προσβλητικό και αναληθές.

Για τα ανωτέρω και την ορθότητα των διαδικασιών σας αναγράφω ΟΛΟΥΣ τους παρόντες – μάρτυρες:

Μαρκάκης Ευάγγελος (Θεράπων Ιατρός & Επικεφαλής των περιστατικών της 11ης Μαρτίου)

Σακελλαρίου Μιχαήλ (Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβολίου)

Φούρναρης Εμμανουήλ (Πνευμονολόγος)

Καθώς επίσης, οι πέντε (05) νοσηλευτές βάρδιας, τέσσερις (04) αγροτικοί ιατροί, τρεις (03) τεχνολόγοι ιατρικών εργαστηρίων, δύο (02) τραυματιοφορείς καθώς και οι ίδιοι εξεταζόμενοι.

Αν λοιπόν δεν σας φτάνουν τα δικά μου αναγραφόμενα, ρωτήστε τους παραπάνω για την ακρίβεια των γεγονότων…

Τα έργα μιλάνε ….

Η αξιοπρέπεια και η σοβαρότητα του καθενός μας … φαίνεται!!!

Δεν χρειάζεται πολιτικούς μανδύες.

Τσαχουργιανίδης Αναστάσιος

Εκπρόσωπος των Εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κ.Θ. – Γ. Ν. – Κ. Υ. ΛΈΡΟΥ.

Σχετικά Άρθρα