ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/3 ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΣΤΗ ΛΕΡΟ ΓΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ (RAPID TEST)

by LerosReport

Από τον Δήμο Λέρου ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο υγειονομικών ελέγχων ταχείας ανίχνευσης (rapid test) κρουσμάτων κορωνοϊού Covid-19, αύριο Παρασκευή 19-3-2021, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιεί ΔΩΡΕΑΝ ελέγχους στους κατοίκους της Λέρου, στα κάτωθι σημεία:
1)   Στο Ισιδώρειο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Λέρου, στο Δημαρχείο Λέρου και στην Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Λέρου από τις 09.00 έως τις 12.00 (αφορά μόνο τους υπαλλήλους του Δήμου και τους τροφίμους και το προσωπικό του Ισιδώρειου Ιδρύματος).
2)   Στο λιμάνι του Λακκίου, από τις 14.00 έως τις 18.00 (Αφορά όλους τους κατοίκους της Λέρου). Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, τα test στο λιμάνι θα πραγματοποιούνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ μέσα από αυτοκίνητο ή δίκυκλο και σε καμία περίπτωση σε πεζούς. Παρακαλούνται οι κάτοικοι της Λέρου που επιθυμούν να υποβληθούν σε test, να τηρήσουν σειρά προτεραιότητας αναμένοντας στην είσοδο του λιμανιού στο Λακκί, με κατεύθυνση προς το λιμάνι, αφήνοντας την αριστερή λωρίδα κενή ώστε να κινούνται τα εξερχόμενα από το λιμάνι οχήματα. Την εποπτεία της όλης διαδικασίας για την τήρηση της τάξης θα αναλάβει η αστυνομική και λιμενική αρχή Λέρου τους οποίους ευχαριστούμε.
Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον ΕΟΔΥ, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Δήμου μας, στην Αστυνομική και Λιμενική Αρχή, στους εθελοντές τις Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Λέρου, καθώς και στους κατοίκους του νησιού για την υπομονή, την υπευθυνότητα και τον σεβασμό που επιδεικνύουν.
Όπως πάντα, θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί, τηρώντας πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες των αρμοδίων υπηρεσιών.

Σχετικά Άρθρα