Τουρνουά ladder για πρώτη φορά στην Λέρο

by LerosReport

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη του 1ου τουρνουά ladder(πρωτάθλημα) Λέρου. (Όλοι εναντίον ολων στην κάθε κατηγορια)

Οι κατηγορίες αφορούν άνδρες και γυναίκες ξεχωριστά Οι αγώνες θα ξεκινήσουν από τις 26/10 και θα διαρκέσει μέχρι και την ολοκλήρωση της τελικής φάσης.

Η διάρκεια εκτιμάται περί τους 6 μήνες.

Ωστόσο θα εξαρτηθεί και από παράγοντες όπως ο καιρός.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή προς διευκόλυνσή τους μπορούν να μας στείλουν μήνυμα μέσω της σελίδας μας ή επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6979124044, 6981592501

Μετά την εγγραφή τους οι συμμετέχοντες καλούνται να κατεβάσουν στα κινητά τους μέσω play store ή apple store την εφαρμογή tennis rungs

Από την εφαρμογή θα μπορούν να κάνουν τα challenges και να παρακολουθούν την πορεία του τουρνουά.

Το κόστος ορίζεται στα 20€ για τον κάθε συμμετέχοντα και καταβάλλεται εφάπαξ μέχρι τις 26/10 ημέρα έναρξης των αγώνων και αφορά το σύνολο των αγώνων.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν από μια καινούρια κονσέρβα μπαλάκια ο καθένας.

Μετά την ολοκλήρωση όλων των αγώνων οι 8 πρωτοι/ες κάθε κατηγορίας θα παίξουν σε ένα ταμπλό 8αρι με την μορφή playoffs 1-8, 2-7, 3-6, 4-5 Από το τελικό ταμπλό θα προκύψει και ο τελικός νικητής.

Οι αιτήσεις θα είναι ενεργές μέχρι και τις 25/10. Εκπρόθεσμες συμμετοχές δε θα γίνονται δεκτές Θα ακολουθήσει ανακοίνωση όπου θα αναφέρονται αναλυτικά οι ώρες και οι μέρες διεξαγωγής των αγώνων.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να έρθουμε όλοι πιο κοντά στο άθλημα που αγαπάμε και να αναβαθμίσουμε με έναν ακόμα τρόπο το νησί μας.

Ευχόμαστε σε όλους καλούς αγώνες και καλή επιτυχία.

Από τη διοίκηση του ομίλου

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment