ΤUI Αυστρίας: Η Ελλάδα στο top 7 των χωρών με την υψηλότερη ζήτηση – H Ρόδος στο φθινοπωρινό πρόγραμμα

by LerosReport

H Ελλάδα είναι η χώρα με την 7η υψηλότερη ζήτηση συνολικά στην TUI Αυστρίας, με πρώτη την Αίγυπτο και με Ισπανία, Κύπρο, Τουρκία, ΗΑΕ και Μαλδίβες να ακολουθούν.

Παράλληλα, οι κορυφαίοι προορισμοί για διακοπές αυτό το φθινόπωρο είναι η Χουργκάντα, η Λάρνακα, η Αττάλεια, το Μάρσα Αλαμ και η Γκραν Κανάρια.

Όσον αφορά τις φθινοπωρινές διακοπές, η TUI προσφέρει πτήσεις προς Κρήτη και Ρόδο από τη Βιέννη, το Γκρατς, το Λιντς και το Σάλτσμπουργκ. Επιπλέον, υπάρχουν ακόμη θέσεις για Σαντορίνη και Μάρσα Αλαμ, με αναχώρηση από τη Βιέννη στις 22 Οκτωβρίου.

Η TUI Αυστρίας προσφέρει πακέτα προς Χουργκάντα από τη Βιέννη, το Γκράτς, το Λιντς και το Σάλτσμπουργκ, όπου λόγω υψηλής ζήτησης πρόσθεσε τέσσερις επιπλέον πτήσεις με την Austrian Airlines έως τις 26 Οκτωβρίου από τη Βιέννη.

Ο τουρ οπερέιτορ αύξησε επίσης την προσφορά του στη Λάρνακα, με δύο επιπλέον πτήσεις από το Γκράτς και το Λιντς στις 25 και 26 Οκτωβρίου. Σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, τα παιδιά έως 14 ετών μπορούν να ταξιδέψουν στην Κύπρο με αυτές τις πτήσεις με ελκυστικές τιμές της τάξης των 499 ευρώ.

Πηγή:https://www.dimokratiki.gr/18-08-2022/tui-aystrias-i-ellada-sto-top-7-ton-choron-me-tin-ypsiloteri-zitisi-h-rodos-sto-fthinoporino-programma/

Σχετικά Άρθρα