Αλλαγή σκυτάλης στο Λιμεναρχείο Καλύμνου. Ανέλαβε ο Πλωτάρχης ΛΣ Θεόφιλος Τσαγκάρης από τον Αντιπλοίαρχο ΛΣ Ιωάννη Καραντζιούνη.

by LerosReport

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 το μεσημέρι σε κλειστό Υπηρεσιακό κύκλο, λόγω των μέτρων κατά κορωνοϊού, η τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διοίκησης του Λιμεναρχείου Καλύμνου από τον Αντιπλοίαρχο ΛΣ Ιωάννη Καραντζιούνη  στον Πλωτάρχη ΛΣ Θεόφιλο Τσαγκάρη.

Ο μέχρι τώρα Λιμενάρχης Καλύμνου Ιωάννης Καραντζιούνης  μετατίθεται στη Λιμεναρχείο Κω ως Λιμενάρχης αφού προηγηθεί μία τρίμηνη απόσπαση του για οικογενειακούς λόγους, στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά. Τα καθήκοντα του ως Λιμενάρχης Κω αναμένεται να αναλάβει μετά την 22 Αυγούστου 2020.

 Να σημειώσουμε ότι ο Ιωάννης Καραντζιούνης είναι ο μακροβιότερος Λιμενάρχης στο νησί της Καλύμνου αφού συμπλήρωσε περίπου 5,5 χρόνια παραμονής στην θέση αυτή.

Ο Ιωάννης Καραντζιούνης άριστος αξιωματικός, με πλήρη επαγγελματική κατάρτιση, με βαθιά γνώση των τεκταινομένων στην περιοχή, έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο νησί και στους κατοίκους του μάλιστα σε μία δύσκολη περίοδο λόγω μεταναστευτικού.

Ο Πλωτάρχης ΛΣ Θεόφιλος Τσαγκάρης , που είναι από σήμερα ο νέος Λιμενάρχης στο Λιμεναρχείο Καλύμνου είναι ένας έμπειρος Αξιωματικός ,άριστος γνώστης της περιοχής και του Λιμεναρχείου Καλύμνου στο οποίο Υπηρέτησε ως Υπολιμενάρχης αλλά και για κάποιο διάστημα ως Λιμενάρχης.

Ως Διοικητής της ΑΕΝ Καλύμνου στη νεοϊδρυθείσα Σχολή και στον ενάμιση χρόνο λειτουργίας της επέδειξε όχι μόνο τις άριστες διοικητικές του ικανότητες, αλλά κατάφερε αθόρυβα, με εργατικότητα και μεθοδικότητα να δρομολογήσει μαζί με τους συνεργάτες  ένα νεοσύστατο Εκπαιδευτικό ίδρυμα και να του εξασφαλίσει τον απαραίτητο εξοπλισμό μετά από προσωπικές παρεμβάσεις και γνωριμίες.

Στους δύο αξιωματικούς του ΛΣ ευχόμεθα καλή δύναμη και καλή τύχη στα νέα καθήκοντα τους.

ΠΗΓΗ: kalymnos-news.gr

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment