Αυξήθηκε ο επιτρεπόμενος αριθμός επιβατών στα ΤΑΞΙ– Για το θέμα είχε καταθέσει Ερώτηση ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς

by LerosReport

«Αυξήθηκε ο επιτρεπόμενος αριθμός επιβατών στα ΤΑΞΙ– Για το θέμα είχε καταθέσει Ερώτηση ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς, από κοινού με τους βουλευτές της ΝΔ κα. Π. Δούνια και κ. Β.Σπανάκη.»

Σε υπογραφή Κοινής Υπουργικής Απόφασης, για την αύξηση του επιτρεπόμενου αριθμού επιβατών ΤΑΞΙ, από έναν που ήταν μέχρι πρότινος σε δύο, πέραν του οδηγού, προχωρούν τα συναρμόδια Υπουργεία.

Είχε κατατεθεί αντίστοιχη ερώτηση, στις 30 Απριλίου 2020, από τον Βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά, από κοινού με τους Βουλευτές της ΝΔ κα Π.Δούνια και κ. Β. Σπανάκη, προς τους Υπουργούς Υγείας κ. Β.Κικίλια, Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοΐδη και Εσωτερικών κ. Π. Θεοδωρικάκο.

Οι 3 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είχαν επισημάνει στην ερώτηση τους, πως το μέτρο θα έχει σοβαρές οικονομικές συνέπειες για τους πολίτες οι οποίοι θα πρέπει να χρησιμοποιούν δύο ή και περισσότερα ΤΑΞΙ για να μετακινηθούν με τα συγγενικά τους πρόσωπα ενώ τόνισαν την ανάγκη , ότι το νέο μέτρο για μεταφορά 2 επιβατών πέραν του οδηγού, πρέπει να εναρμονιστεί με τους νέους κανόνες που θα ισχύουν σε αλλά Μέσα Μεταφοράς, με γνώμονα τη δημόσια υγεία. 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ν.Δ.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment