Διαρκής η στήριξη των εποχικών τουριστικών επιχειρήσεων από τη Μίκα Ιατρίδη» Τηλεδιάσκεψη με το Δ.Σ. του Σωματείου Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών Μεσαιωνικής Πόλης Ρόδου.

by LerosReport

Τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου συζήτησαν σήμερα σε τηλεδιάσκεψη τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΕΜΠ και η Μίκα Ιατρίδη.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΣΕΕΜΠ, κ. Βασίλης Δοντάς, ο Αντιπρόεδρος, κ. Μιχάλης Μισσίκος, ο Γραμματέας, κ. Θέμης Ζαΐρης, ο Ταμίας, κ. Νίκος Καραμαρίας, η Υπεύθυνη Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων, κ. Μαρία Αγγέλου και τα Μέλη, κ. Βασίλης Καρακατσάνης και κ. Ηλίας Τζημόπουλος.  

Ενόψει και της σταδιακής επανεκκίνησης της κοινωνίας και της οικονομίας, συζητήθηκαν οι δυσκολίες που θα προκύψουν, με δεδομένες και τις πρωτόγνωρες συνθήκες που αναμένονται για την επερχόμενη τουριστική περίοδο. Στην τηλεδιάσκεψη, τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΕΜΠ, κατέθεσαν τις προτάσεις τους προς τη βουλευτή Δωδεκανήσου, με γνώμονα τη στήριξη των εποχικών τουριστικών επιχειρήσεων.

Μεταξύ των προτάσεων αυτών περιλαμβάνεται και η πρόταση να μπορούν να ορίζονται ως εποχιακές οι επιχειρήσεις που έχουν την έδρα τους σε περιοχές χαρακτηρισμένες ως τουριστικοί τόποι, με βάση τα αντίστοιχα Προεδρικά Διατάγματα, ανεξαρτήτως ΚΑΔ, κάτι που έχει ήδη ζητήσει και η Μίκα Ιατρίδη σε προηγούμενη επικοινωνία της με το Υπουργείο Οικονομικών.

Με την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης, η βουλευτής Δωδεκανήσου σημείωσε τα εξής:

«Η Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, αποτελεί το κόσμημα του τουρισμού στο νησί μας. Συζητήσαμε σήμερα τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες της Μεσαιωνικής Πόλης, ενόψει της τουριστικής περιόδου.

Συζητήσαμε μέτρα και χρηματοδοτικά εργαλεία στήριξης των τουριστικών επιχειρήσεων, πολλά εκ των οποίων έχουν τεθεί στο Υπουργείο Οικονομικών.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί, ώστε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που προκαλεί η πανδημία του κορωνοϊού. Θα τα καταφέρουμε!»

ΜΙΚΑ ΙΑΤΡΙΔΗ

 ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΑΝ. ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ  

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment