ΔΤ|ΤΕΕ Δωδεκανήσου:«Όλοι μαζί, θα τα καταφέρουμε… και στην υγεία..!»

by LerosReport

Το ΤΕΕ Δωδεκανήσου, ξεκινά τη δική του εκστρατεία για τις ανάγκες της αιμοδοσίας σε όλη τη Δωδεκάνησο. Με τη φράση «όλοι μαζί, θα τα καταφέρουμε… και στην υγεία..!»και οι μηχανικοί στέλνουν το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης, σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου. Μια πρόσκληση προς ΟΛΟΥΣ, να συμμετέχουμε συστηματικά σε μια συνεχής διαδικασία, σεβόμενοι τις οδηγίες της Κυβέρνησης και τους κανόνες προστασίας της κοινωνίας.

Επισκεπτόμαστε τον σταθμό αιμοδοσίας ανά δύο και όχι όλοι μαζί, προσφέρουμε το αίμα μας και δηλώνουμε στα social media την στήριξή μας στην προσπάθεια του ΤΕΕ Δωδεκανήσου για την αιμοδοσία, χρησιμοποιώντας τα #hashtags της εκστρατείας.

#tee #teedonors #donation #dropsoflife #stayhome #staysafe #volunteering #supportsociety #savealife #blooddonors #menoumespiti #wewintogether #againstcovid19 #greece #12nisos

Σύμμαχος μας, το αίσθημα ατομικής ευθύνης και η διάθεση προσφοράς σε μια περίοδο που η στιγμή να δείξουμε την ευαισθησία μας, είναι ΤΩΡΑ. Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς, βγαίνουμε για να δώσουμε αίμα και προσφέρουμε ζωή.

παγκόσμια ημέρα Υγείας 7|4|2020

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment