Κορωνοϊός: 17χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα από την Κάλυμνο στην Κρήτη μέσα σε κάψουλα αρνητικής πίεσης

by LerosReport

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου Κρήτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα τα ξημερώματα ένα ανήλικος μέσα σε ειδική κάψουλα, το οποίο υπεβλήθη σε τεστ κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 17χρονο από τη Γαλλία, ο οποίος βρισκόταν στην Κάλυμνο και μεταφέρθηκε στην Κρήτη με ελικόπτερο Σινούκ της Πολεμικής Αεροπορίας, γύρω στις 04:30 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Διοικητής του νοσοκομείου, Κώστας Τερζάκης στην τοπική ιστοσελίδα ekriti.gr ο 17χρονος μεταφέρθηκε μέσα κάψουλα αρνητικής πίεσης με πυρετό που έχει ανεβάσει εδώ και δύο ημέρες. Εκτός του πυρετού, ο ανήλικος παρουσιάζει και θωρακικό άλγος, σύμφωνα με τον κ. Τερζάκη.
Στον ανήλικο έχει γίνει ήδη ένα πρώτο τεστ στην Κάλυμνο τα αποτελέσματα του οποίου όμως δεν έχουν ακόμα βγει.

Όπως είπε ο Διοικητής του νοσοκομείου, τεστ έγινε και στο Βενιζέλειο κατά την άφιξή του τα ξημερώματα και τα αποτελέσματα αναμένονται τις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr και με πληροφορίες από κύκλους του Νοσοκομείου Kαλύμνου,  ο νεαρός που παραθερίζει στην Κάλυμνο προσήλθε επειδή αντιμετώπιζε καρδιακά προβλήματα, αλλά για προληπτικούς λόγους και στα πλαίσια των προβλεπομένων πρωτοκόλλων μεταφέρθηκε με την ειδική κάψουλα,ενώ λήφθηκε και δείγμα για τεστ covid-19

Πηγή: iefimerida.gr, ekriti.gr, kalymnos-news.gr

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment