Οι Συναντήσεις του Βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά στην Λέρο 15 και 16 Ιουνίου 2020

by LerosReport

Επισκέφτηκα το 588 ΤΕ Λέρου, όπου σε συζήτηση με το διοικητή του, Αντισυνταγματάρχη Γιαννόπουλο Γιώργο, αλλά και στη σύντομη συνομιλία που είχα με τους οπλίτες που υπηρετούν τη θητεία τους, διαπίστωσα το υψηλό φρόνημα, το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων και ένιωσα υπερήφανος για την πίστη και την αυταπάρνησή τους.

Είχα επίσης την ευκαιρία να συναντηθώ με τα μέλη του Αθλητικού Ομίλου Καλαθοσφαίρισης «Πανιώνιος Λέρου» αλλά και με τα μέλη του πάντα ενεργού και δραστήριου Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Λέρου «Άρτεμις»

Σε συνέχεια των επισκέψεων μου σε φορείς της Λέρου, συνάντησα το Δήμαρχο του νησιού κ. Μιχάλη Κόλια, συνοδεία του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λέρος Νέα Αρχή» κ. Στέλιου Λουλουδιά. Συζητήσαμε για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Λέρος στον τουρισμό , λόγω της πανδημίας και τους τρόπους με τους οποίους το νησί μπορεί να αναδειχτεί περαιτέρω εν όψει και της έναρξης της τουριστικής σεζόν.

Πραγματοποίησα συνάντηση, με τον Διοικητή της ΥΝΤΕΛ Πλοίαρχο ΠΝ Φιλιππίδη Παναγιώτη και το Λιμενάρχη Λέρου Αντιπλοίαρχο ΛΣ Κουτσοδόντη Νικόλαο, ενώ συνομίλησα με την διοικήτρια του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Λέρου κα. Φιλιώ Κυπριζόγλου.

Επισκέφτηκα, ακόμη, το Νοσοκομείο Λέρου, όπου συνομίλησα με γιατρούς και νοσηλευτές, ευχαριστώντας τους για ακόμη μια φορά, για τον αδιάκοπο και καθημερινό αγώνα τους έτσι ώστε η Λέρος να μείνει υγειονομικά θωρακισμένη.
Συνομίλησα με τον Πρόεδρο Τάσο Τσαχουριανίδη και τα μέλη του Σωματείου- Ένωσης Υπαλλήλων του Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου.

Τέλος, πραγματοποίησα συνάντηση με την Τ.Ο Λέρου της Νέας Δημοκρατίας και την Ο.Ν.ΝΕ.Δ Λέρου.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment