ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΥΛΗ στον Δήμαρχο Λέρου: «Οι μάσκες έπεσαν κύριε Κόλλια!»

by LerosReport

ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ με βαριές κουβέντες και αποκαλύψεις εξαπολύει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Λέρου κ. Γιώργος Παυλής κατά του δημάρχου κ. Μιχάλη Κόλλια, με αφορμή την τακτική που ακολουθεί σε μια σειρά από θέματα του νησιού.

Στην σχετική επιστολή του αναφέρει τα εξής:

«Υπάρχει Λεριός και Λεριά που να πιστεύει ακόμα ότι ο κ. Κόλλιας, δημιουργός και εμπνευστής του HOT SPOT δεν κοιτάει πρωτίστως το προσωπικό του συμφέρων αδιαφορώντας για το νησί μας;

‘Οι Μάσκες έπεσαν’! Αποκαλύφθηκε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η μπίζνα της Σίτισης που δυστυχώς για αυτόν δεν ελέγχει!!!

Αυτά είναι τα Αντισταθμιστικά Μέτρα που ζήτησε από τον κ. Μηταράκη, ο οποίος δεν πίστευε αυτό που άκουγε από τα χείλη του Δημάρχου της Λέρου.

Πόσο δίκιο είχε τελικά ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος όταν έλεγε –αντρίκια- on camera ‘τι συμφέροντα κρύβονται και δεν θέλει ο Δήμαρχος να γίνει η κλειστή δομή στη Λέρο;’

Τώρα κ. Χατζημάρκο πήραμε όλοι την απάντηση που ξέραμε και απλώς, επιβεβαιώθηκε από τον… ίδιο.

Η υποκρισία του Δημάρχου εξοργίζει όλους τους υγιώς σκεπτόμενους Λεριούς όταν ο ίδιος έχει κάνει ‘Μπακαλικο’ τον Δήμο μας μοιράζοντας με απευθείας ανάθεση έργα μόνο σε επιχειρηματίες που είναι υποψήφιοι στον συνδυασμό του ή σε επιχειρηματίες που οι σύζυγοι αυτών ήταν στο ψηφοδέλτιο του!!!

Γι’ αυτό κύριε Δήμαρχε δεν έχετε ακούσει κάτι; Δώστε στην δημοσιότητα αν τολμάτε τα ονόματα αυτών που παίρνουν τις απευθείας αναθέσεις των χρημάτων του Λεριακού Λαού…!

Η λύση που προτείνει η κυβέρνηση σε ένα ζήτημα που ‘κληρονόμησε’ είναι προς όφελος του τόπου και της κοινωνίας, ΟΧΙ όμως και των συμφερόντων του Δημάρχου.

‘Έπεσαν οι Μάσκες’ και στο γεγονός ότι τελικά πάντα ο ίδιος ήθελε τον χώρο του Κ.Θ.Λ. για να φτιάξει τη νέα του… Αμυγδαλέζα -και αυτό το κατάλαβαν πλέον όλοι οι εργαζόμενοι στο Ίδρυμα.

Λυπηρό το γεγονός ότι στην κρίσιμη αυτή στιγμή νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι που συμφωνούν με την πρόταση Μηταράκη,  αδυνατούν μπροστά στον ‘Σουλτάνο’ να ορθώσουν ανάστημα, σκεπτόμενοι βέβαια και τα 1.200 εύρο που παίρνουν για να κάθονται και να ψηφίζουν τις εντολές του…

Όλα τελικά σε αυτό τον τόπο έχουν την τιμή τους!!!

Ο Συνδυασμός Νέα Πορεία Για τη Λερο με αίσθημα ευθύνης προτείνει την λύση της κλειστής δομής κάτι που βρίσκει σύμφωνο με το 90% του Λεριακού λαού.

Ευτυχώς την λύση την δίνει η νυν κυβέρνηση και όχι η… κυβέρνηση του Δημάρχου. Και αυτό από μόνο του αρκεί για να είναι πάντα αρνητικός ο γνωστός Αντιδεξιός Δήμαρχος και υβριστής του Περιφερειάρχη Ν.Αιγαιου κ. Χατζημάρκου.

Χρέος μας είναι σαν συνδυασμός να μην αφήσουμε το νησί μας να πληράσει και πάλι τον Ανίκανο Δήμαρχο του.

Θα αντισταθούμε και θα επιμείνουμε στη Νέα Δομή που βάζει τάξη στα θέματα του Προσφυγικού στο νησί μας.

Ειλικρινά εκφράζουμε την θλίψη μας που στην κρίσιμη αυτή στιγμή ο κ. Σοροκάκης αν και εργαζόμενος στο Κ.Θ.Λ. συμφωνεί για μια ακόμη φορά με τον Δήμαρχο Λέρου,  απλά για να μην  φέρει σε δύσκολη θέση και φανεί ότι πάει κόντρα στον ‘Πολιτικό του Πατέρα’… Κρίμα κ. Σοροκάκη!!

Λεριά και Λεριέ.

Η ΛΕΡΟΣ για εμάς είναι πάνω από κυβερνήσεις και συμφέροντα, είναι το Σπίτι μας και για αυτο θα ‘παλέψουμε’ μέχρι τέλους για να το προστατεύσουμε από τους Ανίκανους και Επικίνδυνους που μάς διοικούν αυτή τη στιγμή!!!

Μετά τιμής,

Γιώργος Παυλής

Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Λέρου

ΠΗΓΗ: theviewer.gr

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment