ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΙΑΜΑΝΤΑΡΑ

by LerosReport

Με ανάρτησή του στα SOCIAL ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Διαμαντάρας απάντησε στον Δήμαρχο Λέρου.

Η ανάρτησή του:

Καλημέρα φιλαράκια μου !

Όλα τα πράγματα έχουν τα όρια τους μόνο ο λαϊκισμος του κυρίου δημάρχου απ ότι φαίνεται δεν έχει . Χθες διάβασα το δελτιο τύπου του κυρίου δημάρχου ο οποίος αναφερόταν στην τηλεδιάσκεψη που είχαμε με τον υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής τον κύριο Μηταράκη .

Αναφερόμενος και κριτικάροντας ολους μας ο κύριος δήμαρχος , γιατί αυτό ξέρει μόνο να κάνει αντί να ασχοληθεί σοβαρά για το νησί του και για τα έργα ανάπτυξης , προσπαθεί να σπιλώσει τον καθε ομιλητή με ψεύδη . Άρχισε απο τον εαυτό του και τους δυο αντιδημάρχους του ότι παραμένουν σταθεροί στην ομόφωνη απόφαση του ΔΣ , ο κύριος Παυλης συμφώνησε με τον υπουργό δηλαδή με την πρόταση του, ο κύριος ΛΟΥΛΟΥΔΙΑΣ έχει τις επιφυλάξεις του, ο κύριος Σοροκακης παραμένει και αυτος στην ομόφωνη απόφαση και ο κύριος Διαμανταρας έδειξε ότι παρεκκλίνει απο την ομόφωνη απόφαση ο οποίος όπως ειπε ο κύριος δήμαρχος εκλέγεται απο την παθούσα περιοχή του Ξηροκάμπου .

Όλα αυτά απο την κριτική του κυρίου δημάρχου .

Για πρώτη φορα ο κύριος δήμαρχος ζήτησε να μιλήσει τελευταίος οταν στις προηγούμενες συνεδριάσεις ήταν αυτος που έπαιρνε τον λόγο και έτσι πρέπει να γίνεται αλλα αυτή την φορά ήθελε μαλλον να ακούσει τι θα έλεγε ο καθε ένας απο τους συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη για να αρχίσει την κακόβουλη κριτική του όπως το έκανε βέβαια με δυο τρεις συνομιλητές . Ακούστε κύριε δήμαρχε . Τελικά αυτος που δεν δικαιούται να ομιλεί για την καταστροφή που φέρατε στο νησί μας είστε εσείς . Αυτές οι σπασμωδικές κινήσεις που κάνετε δεν μπορούν να σηκώσουν την ταφόπλακα που βάλατε στο νησί μας γιατί ειναι πολύ βαριά . Απο που και ως που κύριε δήμαρχε βγάλατε το συμπέρασμα ότι ο κύριος Διαμανταρας παρέκκλινε της ομόφωνης απόφασης του ΔΣ; αν δεν καταλαβαίνετε τι λέγονται σε μια συζήτηση δεν ειναι κακό να ρωτάτε τον ομιλούντα να σας εξηγεί τι εννοεί . Έχετε πρόβλημα σε αυτό και ειναι δεδομένο κύριε δήμαρχε .

Τι ειπε λοιπόν ο κύριος Διαμανταρας στην τηλεδιάσκεψη ; με την τοποθέτηση του δεν έβαλε ορισμένα θέματα περί οικολογικής καταστροφής περί ιστορικότητας της τοποθεσίας περί ασφάλειας της περιοχής λόγω γειτνίασης με την βάση της ΥΝΤΕΛ περί διέλευσης των οχημάτων που θα περνούν μέσα απο τον οικισμό του Ξηροκάμπου ; όλα αυτά ποιος τα έβαλε στη συζήτηση κύριε δήμαρχε εσείς η ο κύριος Διαμανταρας; σας δικαιολογώ γιατί σκεφτόσασταν πως θα πλασάρετε το πρόβλημα της σίτισης …..και ο νοών νοήτω. Προκαλώ τους συνομιλητές αν αυτά που λέω δεν τα είπα εγω και απάντηση δεν πήρα απο τον υπουργό. Δεν είπα ότι εμείς παραμένουμε φυσικά στην ομόφωνη απόφαση του ΔΣ ; Που έδειξε ο κύριος Διαμανταρας ότι παρέκκλινε της απόφασης του ΔΣ ; Είστε ο καλύτερος λασπολόγος και συκοφάντης κύριε δήμαρχε . Σ αυτό σας βγάζω το καπέλο . Μιλάτε εσείς για τον κύριο Διαμανταρα οταν ήταν πρωτεργάτης με τους συντοπίτες του σε όλες τις διαμαρτυρίες; μιλάτε εσείς ο ηθικός και φυσικός αυτουργός της δημιουργειας του hot spot οταν σας καλέσαμε στο πνευματικό κέντρο του αγ Φανουρίου να διαμαρτυρηθούμε και μας κάνατε ότι δεν γνωρίζατε τα προβλήματα που μας δημιουργούσαν οι μετανάστες στο χωριό μου; μιλάτε εσείς που οταν πήγαμε στην πύλη του ΚΘΛ να διαμαρτυρηθούμε μας χλευάζατε και προτιμήσατε να σκηνοθετησετε τα έκτροπα στο λιμανι παρασύροντας και συμπολίτες μας; τι θέση πήρατε οταν έκανα τις ερωτήσεις μου και τις επισημάνσεις μου στον υπουργό για την οικολογική καταστροφή που θα επιφέρει η δημιουργεία του κλειστού hot spot στον συγκεκριμένο χώρο ; δηλαδή το να βάζεις κάποιους προβληματισμούς στο τραπεζι που ο μοναδικός που δεν κατάλαβε ήσασταν εσείς γιατί είχατε αλλα στο μυαλό σας ,αυτό θα πει ότι παρεκκλίνει κάποιος της ομόφωνης απόφασης του ΔΣ; έχετε αναγάγει την κοροϊδία το ψέμα την λασπολογία και την συκοφαντία σε επιστήμη !

Είστε …..ο Τσιόδρας αυτών των προτερημάτων .

Γιατί ειναι προτέρημα να εισαι σε κάτι τέτοια επιστήμονας. Πείτε στον Λεριακό λαό τι κινήσεις θα κάνετε οταν θα αρχίσουν να δημιουργούν την φυλακή . Σας προκαλώ να ενημερώσετε τον Λεριακο λαό . Αλλα αφού δεν έχετε ενημερώσει την επιτροπή του μεταναστευτικού η το ΔΣ τι λέω τωρα.

Μέχρι εδώ κύριε δήμαρχε ……

Τι θέλω να πω …θα δείξει .

Να σας θυμίσω την παραίτηση μου για ποιο λόγο την έκανα μαζί με τους τότε συναδέλφους μου ; εσείς όμως για μην χάσετε την καρέκλα της ανικανότητας δεν παραιτηθηκατε .

Και μια και το έφερε η κουβέντα προτείνω αν θα δημιουργήσουν την φυλακή στο νησί μας να παραιτηθεί όλο το ΔΣ και εσείς ; εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα .

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment