Ανακοίνωση: Σωματείου Επαγγελματιών Εστίασης Λέρου

by LerosReport

Καλούμε όλα τα μέλη του σωματείου μας καθώς και όλους τους φορείς τουρισμού του νησιού μας ,την Τετάρτη 6 Μαΐου 2020 και ώρα 8:00 – 8:30μ.μ να παρευρεθούν στη πλατεία του Πλατάνου για να συμμετέχουμε όλοι μαζί στην πανευρωπαϊκή εκδήλωση- διαμαρτυρία empty chairs-άδειες καρέκλες που θα λάβει χώρα ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα με τη συμμετοχή πάνω από 30 Συλλόγων Εστίασης ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΜΕΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ.
Ο τουρισμός αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας,ο οποίος πλήττεται επικίνδυνα σήμερα και αυτό πρέπει να γίνει ΟΡΑΤΟ.
Για το λόγο αυτό φέρνουμε όλοι και παρατάσσουμε τις άδειες μας καρέκλες στην πλατεία.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η συμβολική αυτή εκδήλωση-διαμαρτυρίας δεν αποτελεί συνάθροιση κοινού για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας όλων μας λόγω του ιού covid 19.Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας και συγχωρέστε μας για τυχόν κυκλοφοριακή συμφόρηση.
Κατά τη διάρκεια αυτής της συμβολικής διαμαρτυρίας καλούμε όλους τους παρευρισκομένους να αναρτήσουν φωτογραφίες στα social media χρησιμοποιώντας τα hashtags:
#emptychairs #lerosemptychairs #menoumeoloimazi #lerosmenoumeoloimazi #coronavirus 2020.
H Λέρος δεν είναι ίδια, χωρίς τις επιχειρήσεις της.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment