Ν. Σαντορινιός απάντηση σε Μητσοτάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ δυο φορές έχει καταθέσει τροπολογία για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ στα μικρά νησιά της χώρας και η ΝΔ την απέρριψε. Ως εδώ η κοροϊδία στους νησιώτες

by LerosReport

Μετά από ένα χρόνο στη διακυβέρνηση της χώρας και έχοντας καταδείξει παντελή αδιαφορία για τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες των νησιών, ο κ. Μητσοτάκης σήμερα, από τη Χάλκη, σαν απλός παρατηρητής, ανακαλύπτει τις δυσκολίες που οι ακρίτες νησιώτες μας αντιμετωπίζουν.

Η πρόταση για απαλλαγή της υποχρέωσης από τον  ΕΝΦΙΑ, στα νησιά μέχρι 1000 κατοίκους- και όχι για την όσο τον «δυνατόν εφικτή μείωση» του που ο κ. Μητσοτάκης θολά υπόσχεται- αποτελούσε δέσμευση της προηγούμενης Κυβέρνησης, που δυστυχώς δεν πρόλαβε να υλοποιήσει, ενώ η σχετική τροπολογία έχει ήδη κατατεθεί, μέσα σε αυτόν τον χρόνο, δυο φορές από τον ΣΥΡΙΖΑ, και δυο φορές έχει απορριφθεί από την Κυβέρνηση της ΝΔ. Ο εμπαιγμός της ΝΔ και τα επικοινωνιακά τερτίπια της, δεν περνάνε πια. Αν στο ελάχιστο ενδιαφερόταν ο Πρωθυπουργός για την Νησιωτικότητα θα έπρεπε από τους πρώτους, κιόλας, μήνες της θητείας του να έχει κάνει δεκτή την νομοθετική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ. Αντίθετα, τότε προτίμησε να κάνει έκπτωση στις μεγάλες περιουσίες. Ας μην κοροϊδεύει άλλο τους νησιώτες. Η τροπολογία έχει κατατεθεί δυο φορές στη Βουλή, αν δεν την έχει, να του την στείλουμε!

Νεκτάριος Σαντορινιός

Βουλευτής Δωδεκανήσου

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment